sağlam bi format güncel bi driver ekstra 2 gb ram daha koyarsan fps nin yükseleceği kanısındayım. sunu da unutma crysis i en yüksek ayarlarda istediğin gibi oynaman zaten hayal. ama güzel bi çözünürlükte akıcı bir şekilde oynayacak kadar sistemin var.
Yoo bu kartla hayal değil.Oyunu 2 gün içinde kurup sizlere kanıtlıycam.Ama isterseniz önceden yaptığım testler vardı crybenchmark ile.Diceksinizki bench e bakma.İnanın oyunu normal oynarken daha çok fps veriyor.
High ayarlarda 1920x1080 zor hocam o sistemle akıcılık. Eğer çözünürlük makul seviyelere yani 1680x1050 filan yapılıp AA abartılmazsa rahat oynarsın
Run #1- DX9 1600x1200 AA=16xQ, 32 bit test, Quality: High ~~Last Average FPS: 34.76
1920 de deneyip koycam
34.xx FPS'de bence akıcı oynayamazsın hocam, 1920x1080 den ziyade, çözünürlüğü 1680x1050 yap. AA ise 16XQ filan değil 4x yap çok akıcı oynarsın. Zaten 4xAA'dan sonrasını pek fark etmezsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
34.xx FPS'de bence akıcı oynayamazsın hocam, 1920x1080 den ziyade, çözünürlüğü 1680x1050 yap. AA ise 16XQ filan değil 4x yap çok akıcı oynarsın. Zaten 4xAA'dan sonrasını pek fark etmezsin.
34 fps mi akıcı değil ? 30 fpsden üstünü gözlerin seçebiliyormu ?
25 den yukarısını seçemiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Miasmus
25 den yukarısını seçemiyor.
30 dan yukarsı hadı neysede 25 de resım resım oldugu bazı oyunlarda direk anlasılır
crysis ekran kartını zorlayan bi oyun dostum ve ram canavarı onun için fazla birşey bekleme ama diğer oyunlarda farkı kesinlikle görürsün
Gözle seçmek değil mesele oyun içindeki performans esas olan. 25fps'lik ekran kartı yetiyor dersiniz ama combat sahnelerinde biranda 20'nin altına iner ve takılmalar olur. Akıcılık için 30 ve olabildiğince üstü demelerindeki sebep bundan. Yoksa gözün seçip seçmemesini tartışacak kimse yoktur sanırım.
Ben Crysis'i ortalama 27 fps ile oynuyorum.Çok patlamalı anlarda saliselik takılmalar oluyor ve bu rahatsız ediyor.Bende AA'yı kapadım diğer ayarların hiçbirine dokunmadım.O zamandan beri bir kere bile takılma yaşamadım.AA'nın açık olup veya yüksek ayar olması çok farkediyor bende
quote:
Orijinalden alıntı: iscanthere
bence 2gb ram ekleyip tekrar dene
"INSERT COIN" der gibi 2GB ram ekle öyle dene demek...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme