Geçenlerde GTX275 ekran kartı aldım. Şu anda AMD athlon x2 5600 işlemci ve asus m2n32 anakart kullanıyorum. Ancak Phenom II X4 almayı düşünüyorum. Tavsiye edeceğiniz anakart var mı? 200tl ye kadar
merak ettiğim bir konu var aslında?
anakart yonga setinin AMD 770 ya da nForce720D olması hangi bileşeni ilgilendiriyor?
GIGABYTE M720-US3, nForce720D, AM3/AM2+, DDR2-1200, Anakart yine tümleşik ekran kartı yok yonga seti NVIDIA® nForce 720D chipset
yani sonuçta ekran kartım Nvidia gtx 275 amp ancak işlemcim AMD x2 5600. almak istediğim işlemci de AMD Phenom II X4. BU anakarttaki yonga seti işlemciyi mi ekran kartını mı etkiliyor?
Teşekkürler...
Gigabyte GA-M720-US3 Nforce 720D DDR2 1200MHz Soket 940 AM2+ Anakart veya Asus M4N78 Se Nforce 720D Fsb 5200 Mt/s DDR2 1066 Soket AM3 Anakart alsam;
işlemci olarak da Phenom II X4 940 alsam nasıl olur arkadaşlar?
merhaba sahafiec, nvidia yonga seti istememin nedeni ekran kartımın nvidia olması. Aslında belki birbirleriyle hiç alakaları yoktur bu sebeple herkesin fikrini almak istiyorum. Teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: qwerty1357
merhaba sahafiec, nvidia yonga seti istememin nedeni ekran kartımın nvidia olması. Aslında belki birbirleriyle hiç alakaları yoktur bu sebeple herkesin fikrini almak istiyorum. Teşekkürler...
alakası yok ekran kartının nvidia chipsetin nvidia olması sorun çıkarmaz Mert AYAN ın yzdığı parçalar çok iyi gider
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme