Şimdi Ara

GTX550ti Titreme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün gtx550ti ALDIM daha 1 2 saat kadar rahat bi sekilde çalışıyordu pc ancak guncellemesını yaptıktan sonra ekran acaip bir şekilde titremeye başladı ÖYLE yavaş bi titremede değil resmen kareler birbirine giriyor explorer giremiyorum bile çalışmayı durdurdu hatası veriyor acaba bu neden olabilir bilgisi olan vrmı

aldığım psu ise şu

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/thermaltake-w0355re-litepower-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=47675

acaba ekran kartına takılması gereken güç kablosunumu yanlış taktım veya yeterli güç vermiyormu ekran kartına anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulquiorra119 -- 5 Mayıs 2013; 20:37:57 >

• güncel
  • Foruma geldin konu açtın öneride bulunalım istedin ve gittin gtx550 mi aldın ? Sana kimsenin yardım ediceğini sanmıyorum.
  • durum gereği almak zorunda kaldım paramın 100 tl si eksildi önerileriniz için ayrıca teşekkür ettim

soruna gelicek olursak güncellemeyi kaldırınca düzeldi tekrar kurdum ancak gene aynı sorunla karşılaştım suan tekrar kaldırdım son bir kez daha denicem ekranın sağ üst kösesinde splendid yazısı çıkmakta saydam ve yanıp sönüyor durmadan pc ye dün aksam res attıktan sonra gene çıktı sabah pc açtıktan sonra w8 ekranı boydan boya kesik kesik görüntüler halindeydi ve titriyodu internet explorera dahi girmiyor yenileme hızı 60 hz yeni güncellemedenmi oluyor bu sorun yoksa ekran kartındanmı kaynaklanmakta ancak sürücüyü kaldırdığımda düzeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulquiorra119 -- 7 Mayıs 2013; 10:19:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulquiorra119

bugün gtx550ti ALDIM daha 1 2 saat kadar rahat bi sekilde çalışıyordu pc ancak guncellemesını yaptıktan sonra ekran acaip bir şekilde titremeye başladı ÖYLE yavaş bi titremede değil resmen kareler birbirine giriyor explorer giremiyorum bile çalışmayı durdurdu hatası veriyor acaba bu neden olabilir bilgisi olan vrmı

aldığım psu ise şu

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/thermaltake-w0355re-litepower-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=47675

acaba ekran kartına takılması gereken güç kablosunumu yanlış taktım veya yeterli güç vermiyormu ekran kartına anlamadım gitti

1)Kasa; Elite K280 500W MidT ATX Siyah Kasa (128 TL)

2)Anakart; MSI 970A - G46 AMD AM3 + DDR3 2133 Mhz(135 TL)

3)İşlemci; AMD FX 6300 Soket AM3 + 3.5GHz 14 MB Cache (251 TL)

4)Bellek; Corsair Vengeance 4 GB DDR3 1600 Mhz CL9 Tek Modül (59 TL)

5)Ekran Kartı; ASUS GTX550 Ti DirectCU GDDR5 1 GB 192 BiT Nvidia GeForce DX11 (188 TL)

6) PIONEER DVR - S20LBK 24X Double Layer Labelflash Sata DVD Yazıcı Siyah (47 tl)

7) HARD DiSK; 3.5 '' 500 GB Caviar Green intellipower Sata 3.0
    64 MB Cache (104 TL)

Bende Geçen %25 indirimden bu sistemi aldım. Kardeşim eleştirilerE bakma elindeki kart DDR5 destekliyo. Aynı emsal aynı fiyata yakın Diğer kartlarda bu özellik yok Ayrıca 1GB 192 Bit diğerlerinden çok çok çok büyük As fark getirmiyo oyun oynarken multi ayarlar bazen kasıyo
    Soruna gelecek olursak Ben Dün Ekran kartımi iade ettim. 8günde arıza yaptı. Bu kartların bi kaç partisinde arızali parti varmış duyduğuma göre. Servise bile göndermediler. Vatan Bilgisayardaki OEM yetkilileri ve teknisyenler söyledi bana Bunu. Birebir değişim yaptılar diğerini alırken orda test ederek. SenINKIde muhtemelen öyledir. Ayrıca güç kablosunu yanlış takmış olsan Ekran kartıni cihaz Hiç görmez ve KASAdan 1 Uzun ve 2 kısa DIT sesi alırsın bende öyle oldu çünkü kabloyu Ilk yanlış taktiğimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bakalım güncellemeyi kaldırıp tekrar kurdum smdi reslicem pc yi 2-3 kere gene aynı sorun olursa götürücem vatana

maalesef düzelmedi gene aynı ekrandaki herşey titremeye başlıyor sağ tık yapınca veya bi dosyaya tıklayınca arkasında izi kalıyor titriyor asus splendid yazısı çıktıktan sonra oluyor bunlar hep,

birde yeni sürücüyü yüklemeden deniycem bakalm 314.22 versiyonlu sürücüyü yükleyince oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulquiorra119 -- 7 Mayıs 2013; 11:21:25 >
  • buyuk ihtimalle ekran kartiniz arizali, iade edin.onun yerine en azindan hd 7770 alin

• asus sürücülerini kaldırıp suan sadece nvidianın sürücülerini kuruyorum asus suruculerınden de kaynaklanabiliyor sanırım inşallah ekran kartında sorun yoktur dünden beri sorunsuz her oyunu ultrada rahat bir sekilde oynadım asus sürücülerini kurmadan denicem inşallah olur
  • git iade et, problemi çözme. hem vatan servisi ilgilenmez o kadar hediye kuponu verirler sende git 7770 al birdaha da gtx serisiyle işin olmasın. nvidia den 670 aşağısı kart alınmaz f/p olmadğı için
  • o kadar kötümü bu kart ya o suan cs go asc3 res6 dmc5 ve bir kaç online oyunda denedim 30 60 fps arası alıyorum kartta

asus sürücülerini kaldırdığım halde düzelmedi vatanın yolu gözüktü

7770 bu kartlamı değiştirim üstüne para vericem biraz sanırım :D

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7770-dc-1gd5-hd7770-directcu-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59362

• quote:

o kadar kötümü bu kart ya o suan cs go asc3 res6 dmc5 ve bir kaç online oyunda denedim 30 60 fps arası alıyorum kartta

asus sürücülerini kaldırdığım halde düzelmedi vatanın yolu gözüktü

7770 bu kartlamı değiştirim üstüne para vericem biraz sanırım :D

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7770-dc-1gd5-hd7770-directcu-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59362

kesinlikle değiştir. alabiliyorsan 7850 1gb al çok daha f/p dir.

EdiT: asus alma, başka markalara yönel sapphire gibi. asus senin için ideal değil çünkü biraz pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 7 Mayıs 2013; 13:39:49 >

• 7770 si alabileceğimden bile şüpheliyim ben para bulamıyoruz malum :d + değiştirme işlemini yapıcaklarmı onuda bilmiyorum biraz sorun olucak sanırım kutusuyla beraber götürürsek değişim yapıyolar kutusunu attığım için sorun yapabilirler ancak arızalı olduğunu söylersem belki ozaman değiştirirler neyse hafta sonu gidicem vatana herşey için sağolun iyi forumlar herkeze
  • quote:

7770 si alabileceğimden bile şüpheliyim ben para bulamıyoruz malum :d + değiştirme işlemini yapıcaklarmı onuda bilmiyorum biraz sorun olucak sanırım kutusuyla beraber götürürsek değişim yapıyolar kutusunu attığım için sorun yapabilirler ancak arızalı olduğunu söylersem belki ozaman değiştirirler neyse hafta sonu gidicem vatana herşey için sağolun iyi forumlar herkeze

Senin birşey demen BILE gerekmiyo. Çalışmıyo de at önlerine. Servis değişim derse değişim. Tamir yapabilirse aynı kartla devam Haci bilgine. Keşke Bizim dememizle olsa o karar. Hoşçakal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.