Şimdi Ara

gtx580 ve highpower absolute 850w (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Orijinalden alıntı: farcry535

quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Bahsi geçen PSU 1000W değil ki...

bırakın bu işleri 850w gtx580 çalıştırmıcak

850 için çalıştırmayacak diyen olmadı zaten, 750 çalıştırmıyor diyoruz...

şansa sana denk gelmiş bu olabilir genelleme yapmaya gerek yok
    gtx480 ve gtx580 bunların hangisi daha fazla güç çeker ?

• @farcry535
    o zaman çalıştırdığı durumları da genellemeye gerek yok..
    mesele marka iyi yada kötü meselesi değilki.
    eski atx standardı tek railden çok fazla güç verilmesini önermiyordu
    o nedenle tasarımı eski olan çoklu 12v raile sahip ürünlerde gtx 580 gibi bir karttan bahsediliyorsa
    deneninceye kadar kesin konuşmamak lazım diyoruz..
    (hele ki son zamanlarda high power ile bolca sorun yaşayan varken)
    taktım çalıştı şeklinde değil..
    güçlü bir sistemde hızaşırtmalı biçimde test ettiyseniz çalıştı diyebilirsiniz..
    aksi halde marka avukatlığına soyunmanıza gerek yok..
    daha önce forumda eski bir silverstone 750w modeli ile de stabilite sorunu yaşayan mevcut..
    high power 750w ile de sorun yaşayan mevcut..
  • Eğer hala bir seçim yapılmadıysa ''Thermaltake Thoughpower XT 875W'' güç kaynağını şiddetle tavsiye ediyorum. 12V tek kanaldan 72 Amper veriyor. Oldukça sessiz ve stabil, parasını sonuna kadar hakediyor. Bir çok inceleme sitesinde ''Editörün Seçimi'' olmayı başaran bir ürün...

http://www.pureoverclock.com/review.php?id=1088

http://www.tweaktown.com/reviews/3736/thermaltake_toughpower_xt_875w_power_supply/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 28 Ocak 2011; 17:30:51 >

• Yeterde almadıysan o PSU'yu alma, TP XT 775W almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

Eğer hala bir seçim yapılmadıysa ''Thermaltake Thoughpower XT 875W'' güç kayanığını şiddetle tavsiye ediyorum. 12V tek kanaldan 72 Amper veriyor. Oldukça sessiz ve stabil, parasını sonuna kadar hakediyor. Bir çok inceleme sitesinde ''Editörün Seçimi'' olmayı başaran bir ürün...

http://www.pureoverclock.com/review.php?id=1088

http://www.tweaktown.com/reviews/3736/thermaltake_toughpower_xt_875w_power_supply/index.html

850w H.Power alınmadıysa bence tek kanal üzerinden iyi değere sahip T.Take önerim

750w H.Powerın zaten çıkışlarına bakınca sanki 650w gibi güce sahip bence etiketi şişirilmiş bir model.

850w olanı da PEAK değerde diye düşünüyorum;

# 12V1 kanalında akım: 20 A
    # 12V2 kanalında akım: 20 A
    # 12V3 kanalında akım: 30 A
    # 12V4 kanalında akım: 30 A

Güçlü ekran kartları için tek kanal psu öneririm.

• H.POWER 850w kullanıyorum GTX580 sli yeticegine inaniyorum. 12v kanallarından toplam 750w verıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farcry535

şansa sana denk gelmiş bu olabilir genelleme yapmaya gerek yok
    gtx480 ve gtx580 bunların hangisi daha fazla güç çeker ?

Şans ne demek arkadaşım? PSU kaldırmadı işte açık ve net, bir başka aynı PSU olsa ne farkedecek sanki? Amper değeri yetmiyor işte.
  • Sıfır FSP EPSILON 80PLUS 800W ,12v 63amper verıyor ve HD6950 yi kaldirmadi bu markayıda kara listeye alirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erescan

H.POWER 850w kullanıyorum GTX580 sli yeticegine inaniyorum. 12v kanallarından toplam 750w verıyor.

quote:

Sıfır FSP EPSILON 80PLUS 800W ,12v 63amper verıyor ve HD6950 yi kaldirmadi bu markayıda kara listeye alirsiniz

Ağlasak mı, gülsek mi bilemiyorum. Arkadaşın mesajlarını ciddiye almayın...

• konuyu açmamın sebebi highpower 850w güç kaynağımın 5970 ekran kartıma darboğaz yapmasıydı. sırf bu yüzden 3 aylık 5970 kartımı satıyorum. sistem toplayacağım zaman HP absolute 850w 5970'i sorunsuz çalıştırır mı dediğimde fazla bile diyenler olmuştu ezber bir şekilde... neyse oldu bir kere. kartımı sattıktan sonra gtx580 almayı düşünüyorum ve aynı sorunları yaşamak istemiyorum. konuyu açmamın sebebi buydu.
  • HD 6870 kullanıyorum ve 750W bana yetmemişti.

Burada

http://forum.donanimhaber.com/m_46085745/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 28 Ocak 2011; 20:15:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxDamage

konuyu açmamın sebebi highpower 850w güç kaynağımın 5970 ekran kartıma darboğaz yapmasıydı. sırf bu yüzden 3 aylık 5970 kartımı satıyorum. sistem toplayacağım zaman HP absolute 850w 5970'i sorunsuz çalıştırır mı dediğimde fazla bile diyenler olmuştu ezber bir şekilde... neyse oldu bir kere. kartımı sattıktan sonra gtx580 almayı düşünüyorum ve aynı sorunları yaşamak istemiyorum. konuyu açmamın sebebi buydu.

eğer olaki power değiştirmeyi düşünüyorsanız corsair gibi sağlam güveninlir marka almaya özen gösterin bende hign power alıcaktım fakat ürün arıza çoğalması sebebiyle thermaltake markasına yöneldim
  • tek kanal thermaltake 750w xt yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

H.POWER 850w kullanıyorum GTX580 sli yeticegine inaniyorum. 12v kanallarından toplam 750w verıyor.

quote:

Sıfır FSP EPSILON 80PLUS 800W ,12v 63amper verıyor ve HD6950 yi kaldirmadi bu markayıda kara listeye alirsiniz

Ağlasak mı, gülsek mi bilemiyorum. Arkadaşın mesajlarını ciddiye almayın...

Ergen Gecmisinde her zaman birilerine dengesiz muhalefet yazilarini gormuslugum var sira banami geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erescan -- 28 Ocak 2011; 21:17:05 >

• quote:

konuyu açmamın sebebi highpower 850w güç kaynağımın 5970 ekran kartıma darboğaz yapmasıydı. sırf bu yüzden 3 aylık 5970 kartımı satıyorum. sistem toplayacağım zaman HP absolute 850w 5970'i sorunsuz çalıştırır mı dediğimde fazla bile diyenler olmuştu ezber bir şekilde... neyse oldu bir kere. kartımı sattıktan sonra gtx580 almayı düşünüyorum ve aynı sorunları yaşamak istemiyorum. konuyu açmamın sebebi buydu.

highpower 850w 12v3 30a -12v4 30 HD5970 yeter demekki senin powe suply de sorun olabilir.
  • bende de high powerın 500watlık güç kaynağı var gtx 560 ekran kartı almayı düsünüyodum darboğaz yaparmı acaba power
  • quote:

quote:

highpower 850w 12v3 30a -12v4 30 HD5970 yeter demekki senin powe suply de sorun olabilir.

Sorun kartı besleyememesi işte. Forumda kimse 5970 ini HP 850w ile kullanmıyor.

• fazlasiyla yeter dedikleri OCZ FTAL1YT 550W de HD5870 besliyememisti, demekki ayni markanin ayni modellerinin hepsi %85 veremiyor
  • Epic fail dolmuş konu

Hiçbir şekilde High Power alma riske atma kartını
    Kaliteli markaların en az +800w olannı al gelceğe dönük olsun
    ThermalTake XT 775W iyi mesela
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.