Şimdi Ara

gtx680 AMP mi? yoksa 7970 oc mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atmavada

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainWerly

Son gelen driver ile hd 7970 o.c almanız daha sağlıklı olabilir fakat nvidia alcaksanız gtx670 yada gtx 680 lightning öneririm. Zotac amp versiyonlar şuan için sıkıntılı denilebilir.

Amp ler neden sıkıntılı olabilir merak ettim bende almayi düşünüyorum 680 amp.

Uzun vadede fanlarda arıza çıkabiliyor ve amp edition tek farkı fabrikadan o.c edilerek çıkarılması. İnsan aradaki faz yapısını felan artırır. Ve amp ediditonda referans kartın aynısı kullanılmış. Dediğim gibi tek farkı soğutucu ve o.c li olması.
  • Zotac gtx 680 amp kullanicisiyim, su ana kadar kullandigim en iyi ve en sorunsuz kart diyebilirim. Sogutmasida, sessizligide, performansida cok cok iyi zaten en hizli gtx680 lerden biri bu kart. Sitesinden kayit ettirdiginizde 5 yil garantili olmasida cabasi. Tel handikapi 3 slot yer kaplamasidir.

Ben tercihinizi nvidiadan yana kullanmanizi oneririm.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan da 800tl ye hd7970 var ama
    Edit:
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-21197-00-40g-hd7970-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58336

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 27 Ekim 2012; 14:17:11 >
  • bunların enerji tüketim değerleri de önemli değil mi? ben 670 kullandım üst ayarlarda oynatmadığı oyun zaten yok. ileride de dx12 çıkıp da yaygınlaşana kadar üst ayarlarda oynatmayacağı oyun da olmayacaktır. 680 almak bence gereksiz olabilr. 3-5 fps için 300-400 tl farka hiç mi hiç değmez. hem enerji verimliliği hem de ileriki sürücü destekleri vs ile bence nvidia kartlar ''genelde'' iyi oluyor. tercihiniz referans tasarım-baskı devresi ve referans bileşen kullanmayan bir gtx 670 olmasını dilerim. ayrıca herkese iyi bayramlar da dilerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 27 Ekim 2012; 21:51:59 >
  • Oyundan oyuna markadan markaya overclocktan stoğa farklılık gösterir fakat 2 kart da birbirine yakın.
    Bence Nvidia mı Ati mi deyip driver tercihi yapın hangisi size daha yakın geliyorsa ve markalara göre soğutucusunu ve fiyatını beğendiğiniz bir modeli alın. Burada sidik yarışına girmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbeast

Oyundan oyuna markadan markaya overclocktan stoğa farklılık gösterir fakat 2 kart da birbirine yakın.
    Bence Nvidia mı Ati mi deyip driver tercihi yapın hangisi size daha yakın geliyorsa ve markalara göre soğutucusunu ve fiyatını beğendiğiniz bir modeli alın. Burada sidik yarışına girmeye gerek yok.

%100 katılıyorum. 2 kartdada göreceğin en büyük fark 5-10 fps olacaktır. Ki zaten bu kartlar tek GPU'lu kartların zirvesi durumundalar. Her iki kart her oyunu şuan için ultra ayarda akıcı bir şekilde açarken sen fark edemeyeceğin 5-10 fps için extra 200-300 tl veririm diyorsan o başka. Belki performansları, o 5-10 fps ileride işine yaraya bilir. Seçim senin. webbeast'a katılıyorum çünkü dediğim gibi her iki kartda şuan kendi cephelerinde zirvedeler(çift gpulular hariç). Hangisi sana daha sıcak geliyorsa onu al derim.

• Gtx 680

gtx680 AMP mi? yoksa 7970 oc mi?
  • Eskiden olsa tepe seviyede GTX670'i tek geçerdim ama son fiyat indirimleri ve Driver güncellemesinden sonra 7970 çok daha cazip bir seçenek olarak duruyor.
  • arkadaşlar 7970 in gtx 670 i geçtiğini söylüyorlar gerçektende öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes021

arkadaşlar 7970 in gtx 670 i geçtiğini söylüyorlar gerçektende öyle mi?

yakın ama 670 hala önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Vatan da 800tl ye hd7970 var ama
    Edit:
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-21197-00-40g-hd7970-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58336

+1 Kesinlikle bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

quote:

Edit:

+1 Kesinlikle bu.

Yav bu referans tasarim sogutur mu ki

• quote:

Orijinalden alıntı: 'AndJusticeForAll

quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

quote:

Edit:

+1 Kesinlikle bu.

Yav bu referans tasarim sogutur mu ki

Ben linke tıklamadım hocam, yanına bir Arctic alınabilir.

• tercihiniz nvidia dan yana olsun.
  • Yahu arkadaşlar gtx670 ile Hd7970 karşılaştırmakta neyin nesi , GTX680 ile HD7970 karşılaştırılan kartlar hiç mi forum donanım videolarını izlemiyorsunuz yada yabancı sitelere bakmıyorsunuz ? Eskiden HD7970 gerçekten berbattı çünkü malum Enduro nun azizliği ve driver berbatlığı fakat Amd son 2 3 aydır öyle driverlar çıkartıyor ki kart şu anda oyun testleri baz alındığında gtx680 nin bile önüne geçiyor. Bunları buradan araştırmak yerine 12.11 BETA 8 yazıp Amd nin sitesinden bakabilirsiniz %60 lara varan performanslara ulaştırıyor bazı oyunlarda. Enduro sorunuda çözüldü artık Nvidia nın Optimus'u neyse Amd'nin Endurosuda o oldu diyebiliriz HD7970 için.
  • Sırf farenin sağ tuşuna basıldığında o lanet olası catalyst control center yazısını görmemek için nvidia alınır. Bu AMD son driver'da %30 performans arttırmış bir yerde hile hurda döndü ama daha durum çakılmadı çıkar kokusu
  • Vatandan 4 tane siparis ettim 747 tl'ye tanesini sapphire 7970 reference.30% indirim vardi cekiverdim bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Empyrea

Vatandan 4 tane siparis ettim 747 tl'ye tanesini sapphire 7970 reference.30% indirim vardi cekiverdim bende.

Adam crossfire x kuracak hayirli olsun iyi ucuslar size

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

Sırf farenin sağ tuşuna basıldığında o lanet olası catalyst control center yazısını görmemek için nvidia alınır. Bu AMD son driver'da %30 performans arttırmış bir yerde hile hurda döndü ama daha durum çakılmadı çıkar kokusu

zoruna giden bir şey mi oldu anlamadim çok sevdiğin nvida kartlar amd göre daha az maliyetli iken %20 hatta %30 a kadar pahali şimdi ne oldu driver çikti sizin nvidanin yaptiğini yapti bu bana yaradi yani son kullanici nvida tekel olsaydi hala g92 mimarisi ile yanişip tutuşurdunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainWerly

Son gelen driver ile hd 7970 o.c almanız daha sağlıklı olabilir fakat nvidia alcaksanız gtx670 yada gtx 680 lightning öneririm. Zotac amp versiyonlar şuan için sıkıntılı denilebilir.

Bende merak ettim:) . GTX 670 AMP kullanicisiyim . En ufak bir sorunum yok . Birkac kartta , daha dogrusu 1 serisinde ufak bir problem olustu diye tüm zotaclari kötülemek ne kadar dogrudur bilemiyorum . Ancak Avrupa ve Amerikada tercih edilen bir markadir . Son derece kaliteli ve performansli kartlardir . Ayrica 5 yil garantisi vardir . Kartina güvenmeyen yada dandik kart üreten , akli basinda kimse 5 yil garanti vermez kartina . EVGA bile soc tarzi kartlara bildigim kadari ile sadece 1 yil garanti vermekte ( hataliysam cagri at ben seni ararim :D )

Asus markasinin hatali cikan anakartlari ( B3 ) yüzünden tüm seriyi geri cagirdi yanlis hatirlamiyorsam . O zaman kimse asus almasin bundan sonra , sorunlu olabiliyormus diyebilirmiyiz ?

Bu arada 670 AMP , gtx 680 tokatlayan kart olarak bilinmektedir .

Dellendim biraz , kusura bakmayin ...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.