Şimdi Ara

GTX680 mi R7970 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Foxbat

Hemen alacaksanız referans 680 yerine özel soğutmalı 7970 tavsiye ederim. Eğer zamanınız varsa Özel soğutmalı 680'leri bekleyin ya da AMD beklenen fiyat indirimini yaparsa 7970'i tekrardan tavsiye ediyorum. İki kart arasında pratikte bir fark yoktur. O yüzden "Akarr, uçarrr" gibi lafları da ciddiye almayın.

Kimse son lafımı üzerine almasın. Maksadım arkadaşı şimdiden Nvidia ve AMD fanboylarına karşı uyarmaktır.

Pratik derken? Nvidia nın 40 çeşit teknolojisini hiçe saymanı alkışlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Hemen alacaksanız referans 680 yerine özel soğutmalı 7970 tavsiye ederim. Eğer zamanınız varsa Özel soğutmalı 680'leri bekleyin ya da AMD beklenen fiyat indirimini yaparsa 7970'i tekrardan tavsiye ediyorum. İki kart arasında pratikte bir fark yoktur. O yüzden "Akarr, uçarrr" gibi lafları da ciddiye almayın.

Kimse son lafımı üzerine almasın. Maksadım arkadaşı şimdiden Nvidia ve AMD fanboylarına karşı uyarmaktır.

Pratik derken? Nvidia nın 40 çeşit teknolojisini hiçe saymanı alkışlıyorum.

40'tan vaz geçtim. 10 tane sayabilirseniz çok memnum olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: asimizmir

@Foxbat yönlendirici yorumunuz için teşekkür ederim belirli bir markaya saplantılı şekilde asla bağlı olmam. Hangisi f/p olarak daha iyiyse onu alırım. Fakat şuan GTX680 HD7970'den ucuz. Ama arkadaşların dediği gibi standart soğutmayla geliyor böyle bir eksiside var.Napmak lazım acaba

Şahsen tepe seviye ekran kartlarında referans modellerin alınmasına pek sıcak bakmıyorum. Madem o parayı veriyorsunuz hiç olmazsa sessiz ve serin bir kart alın derim. AMD ya da Nvidia farketmez benim için. Ben F/P'ye bakarım.
  • Doğru söylüyorsunuz. Peki GTX680'in özel soğutuculu modelleri ne zaman çıkar bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimizmir

Doğru söylüyorsunuz. Peki GTX680'in özel soğutuculu modelleri ne zaman çıkar bir bilginiz var mı?

Bir çok modelin lansmanı yapıldı ama kesin bir tarih söyleyemem maalesef. Sanırım nisanın ilk haftasında raflardaki yerlerini alırlar.
  • Bu kartı arkadaşım için alacağız HD7970'e karar verdi kendisi. Bende 7970 kullanıyorum fakat bu yorumlardan sonra haziranda Amerika'dan gelecek kuzenime güzel bir soğutmalı GTX680 getirteceğim. Hatta 2 tane getirtip uygun fiyata forumda satabilirimde
  • Arkadaşlar elbette çıkan her kart pek çok yeni özellik getirecektir fakat (sadece örnek olarak söylüyorum) 3 tane ekranı yanyana bağlayıp oyun oynayan kaç kişi var? Bir yenilik getirildiğinde tabiki heyecanlanıyoruz fakat kullanmadığımız bir özellik içinde fazladan 100$ vermek bana gereksiz geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.