Şimdi Ara

gtx750ti/r7 260x >> psu sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önce bi sıfır gerçek power al 460 yada 500watt
    Sonra bir 128gb uyguna ssd yada 1tb sata3 hdd
    Vga 650ti boost / 750ti / 7850 seç birini

O 80gb hdden kurtul hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire 7790 2gb oc modelini aldim ve wd nin 500 gb 16mb sata3 hdd sini siparis ettim. Ay sonu da ilk taksitleri odeyince yeterli limitim olacak ve psu alicam. Simdilik cok yormadan kullaniyorum.

• 7790larda sorun vardı alan iade ediyordu düzelttikermi bilmiyorum kaça aldın bilmiyorum ama 200den fazla vermem ona feel poweri 460watt degil o model adı maksimum 400 veren verimsiz dandik bir psudur o sisteme o powerı baglamak cesaret ister son sözüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

7790larda sorun vardı alan iade ediyordu düzelttikermi bilmiyorum kaça aldın bilmiyorum ama 200den fazla vermem ona feel poweri 460watt degil o model adı maksimum 400 veren verimsiz dandik bir psudur o sisteme o powerı baglamak cesaret ister son sözüm.

sıfırını 260 liraya aldım hocam bence gayet uygun. 7000 serisindeki monitorde dalgalanma muhabbeti bende olmadı şansıma. ki zaten kabloyla düzeltilebilecek birşeymiş. yazılımsal problemleri de 14.xx serisi driverları çıktıgında düzeltilmiş. şu an hiçbir problemim yok :) cs:go da işlemciyle alakalı ayarları kısıp gpu ile ayarları fulluyorum :P oyundan bu kadar zevk almamıstım. menülerde atlamalar oluyor onlar da sanıyorum ram veya hdd den.

hdd yi sinerji.gen.tr den sipariş ettim ama bir problem yaşamam herhalde değil mi?

• Evga gtx 750ti ftw çok iyi oc oluyor ama fan sesi rahatsız edici boyutta olduğunu belirtiyor Youtube incelemeleri ve forumlarda. Bu konuda dikkat ediniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. yarı fiyatına kart aldım şu anlık memnunum herkes tdp tdp diyor 750ti için ama araştırırsanız 7790ın da güç tüketimi konusunda aşağı kalır yanı yok 750ti den :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: manowar90

son olarak voltajı geri aldım. saat ve çarpan aynı şekilde. cool n quiet kapattım.
    söylediğinize göre 4 çekirdek açık mı kalmalı?
    ayrıca değerler normal mi?

gtx750ti/r7 260x >> psu sorunsalı

Sıcaklık değerleriniz çok yüksek

Phenom x4 955 BE @3.6Ghz

gtx750ti/r7 260x >> psu sorunsalı

• manowar90 kullanıcısına yanıt
    R7 260x o kartın yeniden isimlendirilmiş hali galiba başka alacak çıkarsa diye yazıyorum. Gtx 750ti ile çok benzer kartlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stok fan olamaz sizinki :)

@0netw0 haklısın hocam :)
  • @manowar90

Stok fan degil hocam ama ole 80-100tl lik bir sogutucu da degil. Satmaya kalksan 30-40tl zor eder :)

Xigmatek Hdt-d1284

Zamaninda athlon x3 455 kullanmis ve cekircek acmayla cok ugrasmis biri olarak tavsiyem; satip direk x4 955 ya da 965 alin. x2 - x3 islemcilere cekirdek acinca performansa pek bir etkisi olmuyor acikcasi. Ayrica x4 955 size fazlasiyla yeter ki Sapphire HD7950 OC kullaniyordum bu islemciyle hic bir sikinti da yaratmiyordu. Suan da 650Ti boots 2GB var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvoo

@manowar90

Stok fan degil hocam ama ole 80-100tl lik bir sogutucu da degil. Satmaya kalksan 30-40tl zor eder :)

Xigmatek Hdt-d1284

Zamaninda athlon x3 455 kullanmis ve cekircek acmayla cok ugrasmis biri olarak tavsiyem; satip direk x4 955 ya da 965 alin. x2 - x3 islemcilere cekirdek acinca performansa pek bir etkisi olmuyor acikcasi. Ayrica x4 955 size fazlasiyla yeter ki Sapphire HD7950 OC kullaniyordum bu islemciyle hic bir sikinti da yaratmiyordu. Suan da 650Ti boots 2GB var.

şu hdd psu ram 3lemesini bir halledeyim de :) daha ileride anakart+cpu ikilisini yenilerim... ama şimdilik bana yetecek bu şekilde :)
  • @manowar90

Suanlik degistirmeyi dusunmuyorsaniz en azindan OCCT de islemcinin stabilitesini en az 10dk test edin. O sicakliklarla sikinti cikaracak gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvoo

@manowar90

Suanlik degistirmeyi dusunmuyorsaniz en azindan OCCT de islemcinin stabilitesini en az 10dk test edin. O sicakliklarla sikinti cikaracak gibi duruyor.

max 70 oldu. hepsini halledicem zamanla. kasada arka fan yok şu an :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.