Şimdi Ara

GTX760 DirectCU II TOP GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam o zaman benim için uzun vadede olacağı için en iyisi 770 almak daha verimli bir sistem için daha mantıklı olacak çünkü 760 ile şu anki oyunlarda 750 ti ile aldığım fpslerin az biraz fazlasını alacaksam biraz daha beklerim ve daha performanslı olanı alırım ki mantık olarakta bu makul zaten. Ama fiyatlar çok farklı farklı durumdaki neredeyse şu andaki kullandığım 750 ti ile 760 arasında neredeyse iki kat fark var (özelliklerini dikkate almadan bunu söylüyorum) bu neden oluyor peki? demek ki Fiyat ve Performans eşit bir şekilde yükselmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enginay10 -- 2 Ağustos 2014; 0:24:56 >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Driver isini abartmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfylmz08

Driver isini abartmayin.

Abartmiyorum kuzenimde benim sistemin aynisi var sadece gtx 770 ekran karti var çoğu oyunda benden daha iyi performans aliyor.

• Enginay10 kullanıcısına yanıt
    eğer imkanınız varsa daha da bekleyip 780e geçmek daha iyi bile olabilir ama power yetmeyebilir şu an zaten 750 ti performans anlamında alele acele değiştrilecek bi kart değil full hd de yeterli bi kart
    750 ti sıfırı 500 falandı galiba bakamadım şu anda ama 760da zaten 650 civarı yani 2 kat falan fark göremedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4PPY

R9 280 al o fiyata

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfylmz08

Driver isini abartmayin.

driver önemli hocam nası abartılmasın. bugün gtx 770'ler 2gb vram'le sorunsuz çalışıyo bunu memory cloak gibi değerlernin yanında nvidia driver'larına borçludur
  • nty35 kullanıcısına yanıt
    Arkadas

280x den 760 a gecmek istiyor driver yuzunden
    Bunun icin dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gibbon4071

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Gtx 760 alman iyi bir seçim olur ben bile r9 280x den gtx 760 a geçmeyi düşünüyorum.

gtx 760 ile R9 280X i aynı kefeye koydunuz resmen nasıl oluyor o iş.280X ın dengi gtx770 dir.

Powercolor alırsa ucuz etin yahnisi kötü olur tabiikide.GTX 760 Twin Frozr alınabilir,DirectCu II almayın.
  • Enes P. E kullanıcısına yanıt
    Hocam şu iki kartı karşılaştırmıştım. (Tabi sadece vatandaki fiyatlara göre söyledim).

GTX750Ti Twin Frozr Gaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı

GTX760 DirectCU II TOP GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

Benim aldığımda da üç aşağı beş yukarı fiyat bu şekildeydi tam olarak faturaya bakmam lazım. Hafta sonu indiriminden almıştım. Gerçi bütün pc yi vatandan topladım. Aslında vatanın fiyat politikasını hala anlamış değilim ama genel olarak memnunum açıkçası.
    750 yi değiştirmek için acele etmeye hiç niyetim yok zaten, şimdiden fikir sahibi olayım diyorum, araştırmakta hoşuma gidiyor.

Şimdi 780 nin fiyatlarına baktım birçok modelinin olduğunu gördüm, aslında dediğin mantıklı hocam biraz fiyatı fazla ama zaten bekleyeceğim için sonuçta kartı değiştirdiğim zaman en azından sınıf atlamış olayım bencede. 780 lerde hangisi iyidir. Şu kart fiyat olarakta biraz daha makul sanırım.

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-directcu-ii-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html

• Gtx770 kullaniyorum fullhd 144hz monitorde verimliligi tartisilir. Biraz bekleyip kis aylarinda 8 serisi bi karta geçmeyi düşünüyorum.. idare edebilirseniz kullandiginiz karta devam edin sonuçta 8 serisini görmeye az kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Gtx770 kullaniyorum fullhd 144hz monitorde verimliligi tartisilir. Biraz bekleyip kis aylarinda 8 serisi bi karta geçmeyi düşünüyorum.. idare edebilirseniz kullandiginiz karta devam edin sonuçta 8 serisini görmeye az kaldı.

ee dostum bi zahmet gtx 770 de 144 fps vermesin.
  • Enginay10 kullanıcısına yanıt
    evet hocam hem bekledikçe fiyatlarda değişir

asus iyidir ama msi daha sessiz daha iyi soğutuyor deniliyor o yüzden ben msi alabilirdim tabi duruma göre değişir ikiside çok iyi asus daha köklü bi firma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.