Şimdi Ara

gtx770 li intel mi 780li amd mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Her zaman söylerim işlemci amd'nin değil intelin işidir arkadaşım sen görünenlere bakma o kadar çok yararı ve faydası var ki intelin aradaki fiyat farkını göz önünde bulundurma bile eğer paraya kıyacaksan mutlaka intel bir sistem al oyunlardada her türlü daha iyi performans alırsın amd' İntel'in eline su dökemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

Her zaman söylerim işlemci amd'nin değil intelin işidir arkadaşım sen görünenlere bakma o kadar çok yararı ve faydası var ki intelin aradaki fiyat farkını göz önünde bulundurma bile eğer paraya kıyacaksan mutlaka intel bir sistem al oyunlardada her türlü daha iyi performans alırsın amd' İntel'in eline su dökemez

Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki gtx770li intel
  • AMD'den işlemci alınmaz, Intel al.

• i5 4670k
    msi gamin g45 anakart
    r9 290 ekran kartı
    corsair 400r kasa
    8gb gskill ripjaks 1866mhz ram

Paran yeterse 250gb ssd al yetmezse sonra eklersin.(bence sonra ekle. şuan ssdler aşırı pahalı)
    Ancak tavsiyem kesinlikle gtx 780 yerine r9 290. Hem ciddi oranda daha ucuz hem daha performanslı.
    Şu amd düşmanlığını bırakın!!!
  • hocam ben de ocak ayında sistem toplamıştım. msi g43 gaming anakart, intel 4670k aldım sıfır olarak. ekran kartını ise forumdan ikinci el asus gtx 770 aldım. kesinlikle bendeki sistemi size tavsiye ederim. 1080p'de 2-3 yıl sizi ultra-high götürür

not: rami gskill 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram almıştım ben. intel işlemcilerde mhz'nin yüksek olması cl'nin düşük olmasından dha önemliymiş diye de okumuştum yabancı bi forumda
  • Sogutucu olarak seidon 120m tavsiye edermisiniz? Ya da seidon 120v. Hyper 212x ten ne kadar daha iyidir?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.