Şimdi Ara

GTX980 TI + i7 3770 K 4.2GHZ DUSUK FPS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir heves GIGABYTE GTX980TI aldım. İşlemciyi darboğaz ihtimaline karşın 4.2ghz yükselttim.

CS GO Oyununa girdiğimde Lan içi oyunda 500+ gibi fps alıyorum fakat online girdiğimde fps direk 150-250 arasında geziyor, kasmalar oluyor.

Bunun nedeni nedir, lütfen bilen yardımcı olsun. sistemin detaylarını paylaşıyorum.

diğer oyunlarda pek bi sıkıntı yok gibi...

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

"oyun içi fps_max 0"

"nvdia driver: 361.43 son sürüm"

İŞLEMCİ: İ7 3770 K @4.2GHZ
    EKRAN KARTI: GIGABYTE GTX 980 TI G1
    RAM: GSKILL 8 GB (2X4GB) RAM DDR3 1866MHZ
    ANAKART: ASUS P8Z77-V LX

• 150-200 fps ve kasma!!!
  • Oyunda problem var bu kaçıncı konu forumda cs go kasma sorunu diye
  • btnracer B kullanıcısına yanıt
    sıkıntı oyunda kardeş
  • Hocam madem oyunda problem gidermenin bir yontemi veya bu problemin adı vs varsa verin de bir bakayım. Ya da en kotu problemin konusuldugu konunun linkini.

Yardim istiyorum hocam.

Bir ton para döktüm, canım sıkıldı bu sorunu yasayinca, kestirip atmayın lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 - 200 fps kasmaz yahu " ALLAH Ä°NSANI TAŞ EDER "

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İş Valve ye kalmış düzgün bir patch yapacak yani ayarla çözülebilen bir şey değil aslında daha çok source 2 motoruna geçilmesi ile alakalı

Bir çok sistem için aynı konu açılıyor 4690k gtx970 de de aynı sorun 4460 daha düşük ekran kartında da yaşayanlar var

cs go peynir ekmek gibi bir oyun o donanımına sıcaklıklarına ve gpu cpu usage voltaj değerlerine bakabilirsin. Ki bunlarda sıkıntı olsa diğer oyunlarda da hissedilir.(çarpan düşürme gpu throtle vs vs) kendinde yazıyorsun başka oyunlarda olmuyor diye bu durumda sistemde nasıl bir sorun olabilir ki

Edit: sert davranmış olabilirim.O yüzden konuyu tekrar toparladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 22 Aralık 2015; 23:43:16 >
    Sisteminiz ile alakalı bir sorun görünmüyor Sorun oyunda Oyun ayarlarınızı ve komutlarınızı gözden geçirin Gerekirse de steam destek'e başvurun yardım isteyin.
  • Selam, oncelikle herkese destekleri icin tesekkur ediyorum.

Bu problemin henuz bir cozumunu bulamadim. Sizin dediginiz gbi sanirim oyun ile alakali bir durum.

Ben biraz inatcı bir tip oldugumdan biraz daha derinlemesine testler yapip burada paylasacagim ki, baska arkadaslar bununyasadiginda detayli yapilmis biseyler gorsun, benim gibi kasmasin.

Yinede aklima bi cozum gelen olursa beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.