Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
4
Favori
23.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IMAX gelir diyordum..Ama yok ! Yine 3D saçmalığı..IMAX olsa bir nebze katlanırdık ama artık yeter yani.
    Bluray film çıkış fiyatları biraz uygun olsa sinema da izlemekten vazgeçeceğim ama işte...
  • İyiymiş ilk defa gördüm bunu.
  • bu avengers ultron flimde bu elemanlar gözükürse garanti bu rakun hulka kafa tutar öyle bi tip var ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

IMAX gelir diyordum..Ama yok ! Yine 3D saçmalığı..IMAX olsa bir nebze katlanırdık ama artık yeter yani.
    Bluray film çıkış fiyatları biraz uygun olsa sinema da izlemekten vazgeçeceğim ama işte...

Bir nebze katlanmak derken hocam, TASM 2'de cam kırıkları sahnesi çok gerçekçiydi o dandik 3D çakmalarına göre. Daha da kalitelisi mi var?
  • Thanos'un tahtı

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel
  • Hobaaa eleştiriler aşırı olumlu geldi.
    RottenTomatoes notu: 100/100...

Beyazperde.com bile 5 yıldız verdiyse tamamdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 25 Temmuz 2014; 9:42:34 >
  • Beyazperde 5 yıldız vermiş.Eleştiriyi yapan kişide genel olarak bu tarz çizgi roman orjinli filmleri değerlendirin birisi.Sıradan bir marvel filmi değil gibi görünüyor sevindim...
  • eleştirilerin de güzel olması bendeki beklentiyi iyice yükseltti. Güzel olacak güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bu avengers ultron flimde bu elemanlar gözükürse garanti bu rakun hulka kafa tutar öyle bi tip var ha

Avengers 3 te gözükebilirler. Bu filmin sonunda belki GOG üyelerinin Dünya'ya doğru yol aldığı bile gösterilir. Avengers 3'te düşman Thanos ve onlar için tek başlarına alt edemeyecekleri bir düşman kendisi.
  • fresh:25
    rotten:0
    avarage rating:8.2
    ben:
  • Marvel film çıtasını doruğa çekmeye karar verdi gibi.
    Captain America güzel başlangıç oldu üstüne X-Men Days of Future Past sağlam devam etti. Şimdi Guardians of the Galaxy çok ilgi çekici farklı bir Marvel boyutu olacak.
    Bunun üstüne araya bi Dr. Strange ve Ms Marvel filan atarlarsa ortalık iyice toz duman olacak . DC'nin efsane 2 film yapması lazım Marvel boyut değiştirmek üzere fark açılıyor.
  • Süper olucak gibi
  • Şuanda puanlamalarda...

RT %100
    Metacritic %77
    IMDB 9 ama önemi yok artık
  • IMDb 9.1

Guardians of the Galaxy’de Thanos’u Josh Brolin‘in seslendirdiği açıklandı. Avengers 3 filminde de Josh Brolin’i Thanos rolünde göreceğimiz söylendi.
  • Filme giden bir ölümlü yok mu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

Filme giden bir ölümlü yok mu...

1 Ağustos'ta çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Orijinalden alıntı: ax

Filme giden bir ölümlü yok mu...

1 Ağustos'ta çıkıyor

Eleştirileri düşünce çıktı zannetmiştim...
  • Esas Avengers olanlar yoksa bunlar tırt. Zaten pek kimsenin bilmediği çakma süper kahramanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu süper kahramanlar beni pek sarmadı... Fragmanı izlerken bile gram heyecanlanmadım açık söylemek gerekirse. Sincap mıdır rakun mudur ??

alakasız olacak ama street fighter da sonradan eklenen zorlama karakterler gibi... netede erken düşmüyor böyle filmler duruma göre zaman bulursam giderim filme
  • son baktığıma göre IMBD oyuncu kadrosundan Thanos`u çıkarmış yani boşu boşuna izlemeye gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.