Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
4
Favori
23.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlediğim en iyi Marvel filmiydi diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

Ever arkadaşlar filmden geldim, öncelikle böyle bir filmi izlemenin mutluluğu ve bitmesi nedeniyle (
    aynı zamanda da Groot'un ölmesi nedeniyle
    ) hüznü içerisindeyim.
    Arkadaşlar bu tarz(süper kahraman, bilimkurgu) filmleri sevmiyorsanız bile gidin derim. Tabiki mantık hataları var(her Marvel filmi gibi) ama mazur görülebilecek şeyler. Mümkünse altyazılı gidin. Groot'un ve Rakun'un(
    bu arada arkadaş kendinin rakun olduğunu bilmiyormuş
    ) sesleri muhteşem. Thanos için gidecekler varsa şunu söyleyeyim; Thanos ek sahnede yok(varsa bile ben izleyemediğim için göremedim) ama filmin içinde 3 dk falan gözüküyor(bu sahnelere sonra değineceğim). Filmdeki mizah unsurları diğer filmlere göre(diğer Marvel filmleri) yerinde kullanılmış, yer yer kahkaha attığım oldu. Stan Lee abimizin yine iyi bir sahnesi var(Captain America'daki kadar iyi olmasa da). Benim gibi Marvel'ı çok iyi bilmiyorsanız kafanızda bir sürü soru oluşuyor. Daha ne kadar spoiler'sız yorum yaparım bilmiyorum. Artık sorulara ve spoiler'lı yorumlara geçelim:

Filmde Groot ve Rakun'un yakınlığı muhteşemdi. Groot'un "I'm Groot"'unun farklı anlamlara geldiğini anlayan tek kişi o . Filmde daha ara olmadan bir yerlerde Gamora ile Peter'ın öpüşeceğini sandım. Drax'in tek başına Ronan'a karşı dövüşü çok saçmaydı. Ben grupta en çok Groot karakterini beğendim. Takımı taşıyan bir tank gibi; hep moral veriyor, hiç sinirlenmiyor ve takımı ayakta tutmaya çalışıyor. İşte beni en çok yıkan sahnede Groot'un öldüğü sahneydi. İçimden Grooooot diye az bağırmadım. Rakun'un ağlaması da beni etkiledi. Aklımda kalan en komik sahne Rakun'un Yondu'nun gemisinde bir adamın gözünü istemesiydi, bacak olayında kahkahamı zor tuttum ama burada bastım kahkahayı. Rakun'un ara ara atarlanması çok komikti. Ben Gamora'yı(güzellik bakımından) çok beğendim. Star-Lord'un Gamora'yı kurtarması dışında aklımda kalan etkileyici bir sahnesi olmadı. En başlarda çıkan; Star-Lord'un küreyi aldıktan sonra Ronan'ın adamlarının gelip onunla olan diyaloğu çok komikti(Belki beni diğer adımla tanıyorsundur'un devamı). Ben Ronan'ın Thanos'a kafa tutmasına, tutabilmesine(hemde iki kez) şaşırdım. Thanos Infinity Gaunlents olmadan bu kadar güçsüz bir şey mi ya? Adam Thanos'un yanında hizmetçisine bastı dayağı adam hala soğukkanlı. Yoksa Ronan mı gerçekten güçlü? Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Bu arada Infinity Gaunlents'e daha 4(aslında 5, birisi Nova İmparatorluğunda kaldı) taş kaldı, Avengers 3'e nasıl yetişecek? Bu arada ek sahneyi izleyemedim(sinema salonu vermedi ) link bulup paylaşırsanız sevinirim. Umarım yeni Groot'umuz bir sonraki filme kadar büyür. Bu arada Yondu'nun oku neydi öyle yav, ağzım açık kaldı. Yondu taşı kime satacaktı bilgisi olan var mı? Bir de Koleksiyoncu'nun yanında taşı eline alıp ölen kadın daha sonralarda süper kötü olarak karşımıza çıkabilir mi? Arkadaşlar Peter'ın annesi Peter'ın Star-Lord olacağını nereden biliyordu? Beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar. Sağlıcakla kalın.

Başka bir filmde görüşmek üzere.

Edit: En baştaki spoiler'sız yorumdaki spoiler'ları da açmayın arkadaşlar.

Groot un kendini yenileme özelliği var . Öldümünün ardından rocket 1 dalını alıp saksıya koyuyor bir müddet sonra kıpırdıyor dal hatta canlanıp dans ediyor bir sahnede . Ben tekrar büyük haline döneceğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 2 Ağustos 2014; 0:14:49 >

• Film baya güzeldi.Beklediğimize değdi ama sonu çok basit kaçmış.
  • Thanos yavaş yavaş geliyor umarım diğer Marvel'ın değer filmlerinde daha çok gözükür
  • Thanos un gücü Avengers ile karşılaşıcak kadar seviyede midir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhtoztrk

Thanos un gücü Avengers ile karşılaşıcak kadar seviyede midir?

Avengers'ın gücü Thanos ile karşılaşıcak kadar seviyede midir diye sorsak daha doğru olur.

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel

• :)) Marvelin en güçlü karakteri Thanos oluyor ozaman?...

• quote:

:)) Marvelin en güçlü karakteri Thanos oluyor ozaman?...

En güçlüsü diyemeyiz ama ilk 5'e rahat girer.
  • imaxte çok güzeldi film kaçırılmaması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

bana göre en güçlüsüdür ,zaten evrenin en güçlü karakteri olarak geçer
  • Çok çocukcaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Çok çocukcaydı

Bende bundan korkuyordum...

• Tamam filim güzeldi fakat o kadarda abartılacak ahım şahım bir film değildi... Güldüğüm bir kaç yer oldu ama komedi kısımları biraz zorlama gibi olmuş. Marvel filmleri arasında ilk 3 sırama girmesi imkansız bir film olmuş. Bence daha da iyi olabilirdi. Final çok basit olmuş. En fazla 10 üzerinden 7 alır benden...
  • Bugün gidiyorum filme spoiler aldım ama çok ta önemli değil. Bakalım Marvel' ın en iyi filmimiymiş
  • MARVEL M kullanıcısına yanıt
    Fazla bi beklentiyle gitme büyük hayal kırıklığı yaşarsın bence...Son derece normal bir film ama marvel'ın diğer filmlerine göre ben beğenmedim fazla...
  • quote:

quote:

Bu 5 kimdir patron ?
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    1) Galactus
    2) Thanos
    3) Doctor Doom
    4) Silver Surfer
    5) Apocalypse
  • Acaba filmin başında star-lord dans ederkenki çalan şarkının adını bilen varmı ?

• quote:

1) Galactus
    2) Thanos
    3) Doctor Doom
    4) Silver Surfer
    5) Apocalypse

beyler ben bu karakterlerin 1 tanesini bile bilmiyorum nereden öğrenmem gerek bunları çizgi roman dışında hikayelerini öğrenebileceğim yer var mı çizgi film , film falan
  • above all en güçlüsüdür ama gözükmez evreni yaratan o :D
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.