Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
4
Favori
23.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: JenniferLawrence

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: JenniferLawrence

en güçlülerin oldugu liste buyrun adaletli olmuş iki üç sıra oynayabilir ama cuk oturmuş bence
    http://www.comicvine.com/profile/godzilla07/lists/top-65-strongest-marvel-characters/40294/

Saçma, ikinci sıradan itibaren yanlış.

kime göre saçma ? sana göre saçmadır başkasına göre normaldir bak geç

Genel itibari ile ÇR bilen herkese göre saçmadır, Marvel tanrısının gücü olarak nitelendirilen heart of the universe 2. sırada bile değil, daha ne kadar saçma olabilir?

tama sen biliyorsun reis saçma liste bu

• quote:

Orijinalden alıntı: LastGunslinger

quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

quote:

Orijinalden alıntı: turin---thesamet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Ronan'ın son lafına güldüm.

Thanos neden bir şey yapmadı biliyor musunuz? Bende şaşırdım o sahnede. İnfinity Gauntlets olmadan bu kadar güçsüz mü Thanos?

Allah aşkına orda tahtta oturan kim? Thanos. Ayağına bilgi vermeye giden kim? Ronan. The end :D Thanos sıradan bir evil değil bikac ay önce Thanos yükseliyor diye bi çizgiroman okumuştum. Adam bunları sinek viziltisi gibi görüyo eminim Ronan'ı ciddiye bile almamıştır. Hele bir elini kaldırsın o zaman görür Thanos neymiş :)

Peki bu Thanos'a Avengers ekibi nasıl karşı koyar sizce?

Ölü taklidi yaparak.

• Ben filmi daha izlemedim ama bu 2013 ve 2014 te çıkan bir sürü film imdb de top 250 ye girmiş. son zamanlarda iyi filmler yapılıyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Ben filmi daha izlemedim ama bu 2013 ve 2014 te çıkan bir sürü film imdb de top 250 ye girmiş. son zamanlarda iyi filmler yapılıyor galiba

2013 - Rush, The Wolf of Wall Street, 12 Years a Slave, Her, Gravity
    2014 - Guardians of the Galaxy, X-Men: Days of Future Past, The Grand Budapest Hotel, How to Train Your Dragon 2, Dawn of the Planet of the Apes, The Raid 2: Berandal

2013 neyse de 2014 yılının filmlerinde fanların ağırlığı hakim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastGunslinger

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turin---thesamet

quote:

quote:

Ronan'ın son lafına güldüm.

Thanos neden bir şey yapmadı biliyor musunuz? Bende şaşırdım o sahnede. İnfinity Gauntlets olmadan bu kadar güçsüz mü Thanos?

Allah aşkına orda tahtta oturan kim? Thanos. Ayağına bilgi vermeye giden kim? Ronan. The end :D Thanos sıradan bir evil değil bikac ay önce Thanos yükseliyor diye bi çizgiroman okumuştum. Adam bunları sinek viziltisi gibi görüyo eminim Ronan'ı ciddiye bile almamıştır. Hele bir elini kaldırsın o zaman görür Thanos neymiş :)

Peki bu Thanos'a Avengers ekibi nasıl karşı koyar sizce?

Ölü taklidi yaparak.

Sinemadan ciktim.otobusteyim istemsizce guldum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Ben filmi daha izlemedim ama bu 2013 ve 2014 te çıkan bir sürü film imdb de top 250 ye girmiş. son zamanlarda iyi filmler yapılıyor galiba

2013 - Rush, The Wolf of Wall Street, 12 Years a Slave, Her, Gravity
    2014 - Guardians of the Galaxy, X-Men: Days of Future Past, The Grand Budapest Hotel, How to Train Your Dragon 2, Dawn of the Planet of the Apes, The Raid 2: Berandal

2013 neyse de 2014 yılının filmlerinde fanların ağırlığı hakim.

TF yi unutmuşsun

• quote:

IG olmadan da gayet güçlü Thanos, ama neden hiç kıpırdamadı açıkcası ben de bilmiyorum. Senaristler öyle istemiştir sanırım, yoksa Ronan'ı iki parmağının arasında sümük gibi vurlayıp fırlatır yani.

Hahhhaa.anca boyle tarif edilirdi.thanos bunlari once cigner sonrada balgam esliginde firlatir.

• Çok güzel olmuş film, süper kahraman filmleri ile hiç alakası olmayanlar da severek ve gülerek izleyebilir.
    Quill'in babasının kim olduğu belli mi?
    Thanos bilgisayar yapımı mıydı yoksa Josh Brolin hem oynayıp hem de seslendirdi mi? IMDB'ye en son baktığımda sadece ses diye gözüküyordu da.
  • Beyler Bu Karakterler Ve Hikaye Hakkında Bilgi Verirmisiniz Bu Serisini Hiç Bilmiyorum Marvelin.
  • Film gerçekten çok eğlenceliydi küçük büyük herkes zevkle izleyebilir.Espriler falan iyi sayılır biraz da türkçe olmasından dolayı fazla laubali olmuş gibi ama yerinde.Film bitince görevliye sordum devamı varmı diye marvel filmlerinde genelde olur bilirsiniz casttan 15dk sonra bi parça daha varmış ama beklemedik.İzleyebileceğim bir yer varmı link verseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Çok güzel olmuş film, süper kahraman filmleri ile hiç alakası olmayanlar da severek ve gülerek izleyebilir.
    Thanos bilgisayar yapımı mıydı yoksa Josh Brolin hem oynayıp hem de seslendirdi mi? IMDB'ye en son baktığımda sadece ses diye gözüküyordu da.

Quill'in babası Jason Of Sparta olarak geçer ÇRlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinoCrocetti -- 3 Ağustos 2014; 22:24:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Çok güzel olmuş film, süper kahraman filmleri ile hiç alakası olmayanlar da severek ve gülerek izleyebilir.

Quill'in babası Jason Of Sparta olarak geçer ÇRlerde

Teşekkürler. İnternette bir yerde başka birisini de görmüştüm (veya sinema evreninde başka birisinin olabileceği) de o yüzden kafam karıştı. Çoğu yer sizin dediğiniz gibi diyor ama.

• Filmi izledim, gayet beğendim. En güzel marvel filmlerinden birisi olmuş. Han Solo-Chewbacca ikilisine benzetmekten alamadım kendimi. Star Wars'ta Jedi'lı kısımlar çok daha fazla ilgimi çekerdi. Han Solo-Chewbacca'lı kısımları izlemesem de olur diye düşünürdüm. Anladım ki bunun sebebi sevmediğimden değil ışın kılıçlarının aşırı cazibesindenmiş. Jedi-ışın kılıcı beklentisi olmayınca (Guardians'ta olduğu gibi) Han Solo-Chewbacca'lı kısımlar da gayet güzelmiş.

Bir de yine birşey farkettim ki uzaylı hatun kişiler çok çekici geliyor bana. Star Wars'ta twilek hatunlara ayılıp bayılıyordum. Burada da Gamora'ya hayranlıkla baktım. On numara olmuş.

DC'ye de küfürler hazırladım. Yıl oldu 2014 hala Marvel izliyorum. Ben Batman-Smallville ile büyümüş adamım. DC'nin karakterleri çok daha fazla hoşuma gidiyor. Marvel'in yaptığı başarılı film hareketlerini DC yapsa 10 kat daha etkili olurdu. Marvel filmlerini beğenerek izliyoruz tabi ki ama filmden sonra evreni tanımamaktan ötürü biraz yabancı kalıyorum. DC evreni filmlerini çok daha fazla tatminkar izlerim diyeceğim ama Batman vs Superman ve sonrasındaki Justice League filmleri hayal kırıklığı olup proje iptal olacak gibi bir his var içimde.

• arkadaşlar imax fiyatı kaç lira _?
  • Film sıkıcıydı kötü değil sıkıcıydı biraz geçiştirilmiş gibi geldi bana.

• Onu bunu bırak Avengers 2 yok mu?
  • Eglenceli efekleri siritmayan star wars oncesi isinmamiza olanak veren bir filmdi. Diyaloglar karaktarlere gore oldukca basarili komik olmus. Thanos reyiz cok karizmaydi umarim devam filmi cekilir de daha fazla izle firsatini yakalariz. Makyaj,kostumlerde iyi is cikarmislar. Cocukla esle dostla izlenebilir. En azindan cocuk uzayin nasil bir yer oldugunu gemileri ortami kendince yorumlar gelisime katki saglar merakini arttirir.

• Çok uzun yazasım var ama gerek yok gidin abi IMAX de görsel ve işitsel şölen olmuş resmen Avengers'dan daha çok begendim desem yeridir.Rocket sinema tarihinde gördüğüm en iyi CGI karakteriydi.Genel olarak sağlam espriler ve güzel bir kurgusu vardı.Devam filmide Avengers 2 den daha fazla ilgimi çekiyor şu anda,en kısa zamanda IMAX de ikilemem lazım filmi.

• Güzel filmdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.