Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
4
Favori
23.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende dün izledim sonunda gerçekten çok renkli bir film, harika efektler harika espriler ve harika bir macera barındırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

arkadaşlar imax fiyatı kaç lira _?

hafta içi 24.5
    hafta sonu 26.5

bizim sinema işi yattı ozaman. bilgi için teşekkürler
  • film gerçekten çok güzel olmuş. aynı kategoride değiller ama bu yılki x-men ve captain america filmleri kadar hatta bana göre burun farkıyla daha başarılı

edit: aynı kategoride değiller derken ben bu filmi daha çok star wars, star trek tarzı filmlerle aynı kategoriye koydum kendimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 5 Ağustos 2014; 11:19:41 >
  • Tesseract ile Loki'nin asasındaki taşı karıştırmayın. Avengers filminde iki tane birden gösterdiler. Biri uzay taşı diğeri de akıl taşı.
    Mesela Ronan'da taşı yanındaki silahına eklemişti.
    Loki'ye asayı veren de Thanos'tu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombombadil_07 -- 5 Ağustos 2014; 12:57:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turin---thesamet

Tamam bu yönden düşünmemiştim haklısınız :) Ama ne bileyim Thanos'un Tony'nin yüreeni söktüğü bi sahne hayal ettim de baya iyiydi :D Loki hem ruhları hem akılları manipüle etmişti ikisi de olabilir doğru. Ama akıl daha mantikli çünkü zihni açılmıştı dr. selvig'in bilmedigi şeyler falan öğrenmişti.

quote:

Orijinalden alıntı: tombombadil_07

Tesseract ile Loki'nin asasındaki taşı karıştırmayın. Avengers filminde iki tane birden gösterdiler. Biri uzay taşı diğeri de akıl taşı.
    Mesela Ronan'da taşı yanındaki silahına eklemişti.
    Loki'ye asayı veren de Thanos'tu.

@turin---thesamet

Güzel olurdu öyle bir sahne Akıl mı Ruh mu bilemiyorum ama Akıl taşı kişinin zihnini arttıyor, Dr. Selvig sahnesini hatırlamıyorum yalnız, hangisindeydi o? Ruh daha yakın geliyor bana, insanların duygularında değişiklik yapabiliyordu.

@tombombadil_07

Loki nin asası Ruh taşı da olabilir, ayrıca Thanos ne zaman vermişti Loki ye asasını?

• Ruh taşı olacağını pek sanmıyorum. Dr. Selvig'in aklını geliştirmişti. Loki Avengers filminin ilk başlarında Thanos'un tahtının yanındaydı. Thanos'un yanındaki adam
    (Ronan'nın benzettiği )
    dedi ki "Sana asayı vereni mi sorguluyorsun" Aslında Thanos taşlardan birine sahipti. O da Avengers filminin sonunda Dünya'da kaldı. Büyük ihtimal Avengers 3 te Thanos Hydra'nın elinden asayı alıp takı setini tamamlayacak Hatta Şahingöz Karadul'a hiç birisi senin aklınla oynadı mı demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombombadil_07 -- 5 Ağustos 2014; 14:09:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tombombadil_07

Ruh taşı olacağını pek sanmıyorum. Dr. Selvig'in aklını geliştirmişti. Loki Avengers filminin ilk başlarında Thanos'un tahtının yanındaydı. Thanos'un yanındaki adam
    (Ronan'nın benzettiği )
    dedi ki "Sana asayı vereni mi sorguluyorsun" Aslında Thanos taşlardan birine sahipti. O da Avengers filminin sonunda Dünya'da kaldı. Büyük ihtimal Avengers 3 te Thanos Hydra'nın elinden asayı alıp takı setini tamamlayacak Hatta Şahingöz Karadul'a hiç birisi senin aklınla oynadı mı demişti.

Evet, tekrar baktımda asayı onlar veriyor Loki ye. Hawkeye ın dediği şeye görede Akıl taşı olma ihtimali artıyor fakat insanların duygularında değişim yaşaması da ruh taşı olduğunu gösteriyor. Hatta Tony metalle (ya da herneyle) kaplı kalbi yüzünden böyle bir değişim geçirmiyordu. Acaba asada iki taşta var olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 5 Ağustos 2014; 14:23:11 >

• Thanos galactusu yer yada yiyebilir diyosunuz ki galactus kozmik bir varlık. Galactusu yenebilecek kadar güçlü olan thanosa posta koyan ronan. Neden sonsuzluk taşına sahip çünkü.buna da eyvallah ama böyle bir varlık yere çakılan gemide 4 zibidiyle 10 dakka dogusuyor. Kimsenin buna lafı yok,anlamadım ben bu işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkb

Thanos galactusu yer yada yiyebilir diyosunuz ki galactus kozmik bir varlık. Galactusu yenebilecek kadar güçlü olan thanosa posta koyan ronan. Neden sonsuzluk taşına sahip çünkü.buna da eyvallah ama böyle bir varlık yere çakılan gemide 4 zibidiyle 10 dakka dogusuyor. Kimsenin buna lafı yok,anlamadım ben bu işi

Posta koymak her zaman güçlü olduğunu mu gösterir, bunu mu anlıyorsunuz hemen? Loki de ben tanrıyım hepinizden üstünüm derken Hulk bunu yerden yere vurmadı mı? Thanos elini yormak istememiştir sadece, tek bir hareketi ile ortada Ronan bırakmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 5 Ağustos 2014; 14:51:19 >
  • Kısacası
    Thanos Ronan'ı
    s...medi
    Hatta arkasından sırıttı
    Marvel yüzünden bizim gavanoz g.tlü dünyadan sıkıldım. Uzayı görmek istiyorum Yüzüklerin Efendisi'nde ki Bilbo gibi. Uzay gemisi yapalım ve pırı pırtı toplayalım. GO GO GO...

• Thanos'un gücü hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler bunu izleyebilir. iyi kötü bir bilgi sahibi olursunuz.

• Yanlış anlaşılmasın benim derdim ronanla😃 filmin kendi içinde mantıksız sahneleri.thanos yer tabi ronani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yanlış anlaşılmasın benim derdim ronanla😃 filmin kendi içinde mantıksız sahneleri.thanos yer tabi ronani.

Yok ya ne yanlış anlaması. Ronan Thor'un ilk başlarda ki hali gibi. Sonuçta iki saatlik bir film olduğu için öyle sahneler olması doğal.
  • Beyler Spoiler İçine Alın Ya Yukarda Hunharca Spoiler Yedim
  • quote:

Yanlış anlaşılmasın benim derdim ronanla😃 filmin kendi içinde mantıksız sahneleri.thanos yer tabi ronani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Thanos'un gücü hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler bunu izleyebilir. iyi kötü bir bilgi sahibi olursunuz.

Galactus yine bir şeyleri yiyip, süpürüyor.

3-4 kere izledim bunu.

• olm Türkçe konuşun anlamıyorum dediğiniz kelimelerin 10 da 9'unu
  • quote:

Thanos galactusu yer yada yiyebilir diyosunuz ki galactus kozmik bir varlık. Galactusu yenebilecek kadar güçlü olan thanosa posta koyan ronan. Neden sonsuzluk taşına sahip çünkü.buna da eyvallah ama böyle bir varlık yere çakılan gemide 4 zibidiyle 10 dakka dogusuyor. Kimsenin buna lafı yok,anlamadım ben bu işi

Thanos anca HOTU halindeyken yener Galactus'u ki yok bile edemez, böyle bir şeye Marvel izin vermez, ki zaten Thanos hotu haliyle bile yenildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

Thanos anca HOTU halindeyken yener Galactus'u ki yok bile edemez, böyle bir şeye Marvel izin vermez, ki zaten Thanos hotu haliyle bile yenildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

Niye güldün beyefendi yalan mı?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.