Bildirim
Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel (33. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Film klasik marvel filmi,işleniş kurgu atmosfer + görsel efektler ben MARVEL filmiyim diyor,eğlenceli karakterler arasındaki uyum diyaloglar ve güzel bir senaryo, birazda komedi roket ve groot süperdi
Bir avengters değil,lakin ondan aşağıya kalır yanıda yok diyebilirim ..aldığı puan yerinde olmuş -
-
Star lord az pislik değil ha anti kahraman gibi bişiy,ne güzel tekmeliyo dinozorları öyle :)
Merlee gene psikopat olmuş,herifte bi alet var avengersı tek başına alır o ne öyle be,üstelik şu alıcı elemanı blebubeli diye konuşturmamasıda ayrı bi yakışmış elemana.
Vin diesel ağacı iyi oynamış tanyamadım herifi bile :),gerçektede çam yarmasıydı bu sefer tam olmuş :) -
Filmin bir guzel yani da bazi fiziksel ozellikleri disinda kimsenin ozel gucu olmamasi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
We are groot -
Sonunda izleyebildim. Güzeldi. Her seferinde ciddi süper kahraman filmleri izliyoruz. Bu değişiklik iyi olmuş.
Edit: Groot ve Rocket harikaydılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 20 Kasım 2014; 20:38:21 > -
arkadaşlar filmi izledim ama çizgi filmle alakam yoktur merak ettiğim bir şey var
-
Eğlenceli ve bağlayıcı bir film olmuş ama o kadar. Bu tarz filmler arasında 8.5'i haketmiyor. Thanos full cgi mı yoksa canlandıran biri var mı ? Çok yapmacık duruyor. Ayrıca keşke bu filmde değilde daha ciddi havası olan bir filmde görseydik.
Bu arada Groot adamın dibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
Eğlenceli ve bağlayıcı bir film olmuş ama o kadar. Bu tarz filmler arasında 8.5'i haketmiyor. Thanos full cgi mı yoksa canlandıran biri var mı ? Çok yapmacık duruyor. Ayrıca keşke bu filmde değilde daha ciddi havası olan bir filmde görseydik.
Bu arada Groot adamın dibi.
-
Filmi izledim,başarılı buldum. -
2. filmde starlord'un babası ortaya çıkabilirmi veya babası kim?
-
Arkadaşlar birşey soracağım normalde marvel ve sony rakip şirketler ama neden filmde sony reklamı yapıldı? Garip bir durum ki filmin bir'ok sahnesinde yapıldı bu reklam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S A M C R O -- 23 Kasım 2014; 10:25:08 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok komikti, çok sevdim filmi. 4 saat koysalar izlerdim, zaten öyle ki geçen süreye baktım 1saat 20 dakika olmuş bir, üzüldüm ne çabuk bitti diye. Puanı biraz fazla gibi, ama insanın moralini yerine getiriyor. Espriler aşırı komikti bence.
You need my what? -
Film çok güzeldi son yıllarda izlediğim en eğlenceli film
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 27 Kasım 2014; 15:58:23 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: S A M C R O
Arkadaşlar birşey soracağım normalde marvel ve sony rakip şirketler ama neden filmde sony reklamı yapıldı? Garip bir durum ki filmin bir'ok sahnesinde yapıldı bu reklam.
Emin değilim ancak, bu filmdeki karakterlerin telif haklarının sahibi Sony olabilir. Marvel eskiden bazı karakterlerini farklı şirketlere satmıştı. Yada Sony para vermiştir reklam için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bilal0
quote:
Emin değilim ancak, bu filmdeki karakterlerin telif haklarının sahibi Sony olabilir. Marvel eskiden bazı karakterlerini farklı şirketlere satmıştı. Yada Sony para vermiştir reklam için.
Hayır bu karakterlerin hepsinin hakları Marvel'da. Büyük ihtimal reklam için para verilmiştir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis
quote:
quote:
Emin değilim ancak, bu filmdeki karakterlerin telif haklarının sahibi Sony olabilir. Marvel eskiden bazı karakterlerini farklı şirketlere satmıştı. Yada Sony para vermiştir reklam için.
Hayır bu karakterlerin hepsinin hakları Marvel'da. Büyük ihtimal reklam için para verilmiştir.
Doğrudur ben emin değildim zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis
quote:
quote:
Hayır bu karakterlerin hepsinin hakları Marvel'da. Büyük ihtimal reklam için para verilmiştir.
Bir ara şey okumuştum sony ile marvel'ın arası fena değilmiş avengers 1 in sonunda az daha osborn logosu koyacakmış marvervel. Sony acaba spider man in haklarıyla ilgili olarak mervelle anlaşyı da marvel de bunu jest olarak falan mı yaptı diye düşünmüyorum değil ki filmdeki reklam gerçekten ciddi boyutta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X