Şimdi Ara

GUARDIOLA'DAN ÖZÜR DİLİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu açan arkadaş Pep'i nasıl yüceltsem diye düşünmüş

"Bir türlü belirli bir eşiği aşamayan Kevin de Bruyne'a çağ atlattı."

Bu nedir ya Kevin de Bruyne'ün aşamadığı eşik neymiş çok merak ettim. Bu adam geçen sezonda çok iyiydi. Birçok City'liye göre de şampiyonluğu Kevin de Bruyne sakatlandığı için verdiler. Ezbere yorumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Konuyu açan arkadaş Pep'i nasıl yüceltsem diye düşünmüş

Bu nedir ya Kevin de Bruyne'ün aşamadığı eşik neymiş çok merak ettim. Bu adam geçen sezonda çok iyiydi. Birçok City'liye göre de şampiyonluğu Kevin de Bruyne sakatlandığı için verdiler. Ezbere yorumlar

Bence KdB; Messi,Ronaldo,Neymar seviyelerinde değildi. Şuanki performansı o seviyelerde. Mesut'un De Bruyne'dan daha iyi olduğunu düşünürdüm ama şuanki performansıyla Mesut'un da önüne geçti KdB. Ezbere yorum falan yok. Guardiola'nın övgüyü hak eden bir hoca olduğunu düşündüğüm için bu konuyu açtım. Premier Lig'i senin kadar iyi takip etmiyorum sen haklı da olabilirsin fakat benim düşüncem bu yönde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulen durun daha 1 ay oldu be ne çabuk asıp kestiniz , buyutup yucelttiniz.

Mayısı görmeden nara atmayın ;

Bayern kariyeriyle City'yi CL Şampiyonu yapsa nolur Bayern gibi CL'yi domine etmiş takımı 5'lik yaptırırsan sana kimsenin saygısı kalmaz.

Şu şekilde devam etse Premier Lig şampiyonluğu CL Son 4 ama ne fayda CL'de yine eline verip yollarlar.

Bu adamın başarısız olduğunu bi kere daha göreceğiz balon patlayacak falan yazmayacağım patlayalı çok oldu çunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 19 Eylül 2016; 22:12:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Ulen durun daha 1 ay oldu be ne çabuk asıp kestiniz , buyutup yucelttiniz.

Mayısı görmeden nara atmayın ;

Bayern kariyeriyle City'yi CL Şampiyonu yapsa nolur Bayern gibi CL'yi domine etmiş takımı 5'lik yaptırırsan sana kimsenin saygısı kalmaz.

Şu şekilde devam etse Premier Lig şampiyonluğu CL Son ama ne fayda 4 CL'de yine eline verip yollarlar.

Bu adamın başarız olduğu bi kere daha göreceğiz balon patlayacak falan yazmayacağım patlayalı çok çunku.

girişle sonuç arasında bağlantı yok, ben hayır diyorum
  • Bende Mayıs'ta Hayır'ı çakacağım Pep ve Hayranlarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

quote:

Bence KdB; Messi,Ronaldo,Neymar seviyelerinde değildi. Şuanki performansı o seviyelerde. Mesut'un De Bruyne'dan daha iyi olduğunu düşünürdüm ama şuanki performansıyla Mesut'un da önüne geçti KdB. Ezbere yorum falan yok. Guardiola'nın övgüyü hak eden bir hoca olduğunu düşündüğüm için bu konuyu açtım. Premier Lig'i senin kadar iyi takip etmiyorum sen haklı da olabilirsin fakat benim düşüncem bu yönde.

İyi güzelde yine içi dolu cevap vermemişsin. KdB'yi Mesut'un önünde görebilirsin. Messi, Ronaldo seviyesinde de görebilirsin. Geçen sezona göre artısı nedir peki KdB'nin ? Aştığı eşik nedir ? Oyununa ne kattı mesela ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

quote:

İyi güzelde yine içi dolu cevap vermemişsin. KdB'yi Mesut'un önünde görebilirsin. Messi, Ronaldo seviyesinde de görebilirsin. Geçen sezona göre artısı nedir peki KdB'nin ? Aştığı eşik nedir ? Oyununa ne kattı mesela ?

Guardiola'nın sistemine de bağlı olarak geçen sezonlara göre daha basit,daha hızlı oynuyor. Takımın hücumunu çok iyi bir şekilde yönetiyor ve yönlendiriyor. Daha lider bir oyuncu oldu bu sezon. Neden bu kadar takıldın KdB'ye anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.