arkadaşlar belki komik gelcek ama güç kaynağının fişi sürekli elektrikte kalmalı mı yok sa kalmamalı mı?komik oldu ama:)) bişey daha sorcam reset atıyodu makine en az beş defa götürdüm aldığım yere kasadan değil dedi güç kaynağı al düzelir dedi hala yapıyor deli oldum ya. bide evin elektirk voltajındandır filan diyolar beöyle sorun yaşayan var mı benden başka ya. dermansız dert oldu resmen bu
Fişi çekersen daha iyi olur çünkü kasa kapalıykende anakarta güç gider mauseye bile gidiyo UPS kullanmayı denedinmi yada Regulator bide öyle denemeni tavsiye ederim... Güç kaynağı alırken Aopen Asus falan al Everestte fena değil...
quote:
Orjinalden alıntı: balböcegi
arkadaşlar belki komik gelcek ama güç kaynağının fişi sürekli elektrikte kalmalı mı yok sa kalmamalı mı?komik oldu ama:)) bişey daha sorcam reset atıyodu makine en az beş defa götürdüm aldığım yere kasadan değil dedi güç kaynağı al düzelir dedi hala yapıyor deli oldum ya. bide evin elektirk voltajındandır filan diyolar beöyle sorun yaşayan var mı benden başka ya. dermansız dert oldu resmen bu
Evet bunu bende merak ediyorum çünkü geçenlerde elektrikler gitmiş gece, ertesi gün akşama doğru elektrikler geldi. Neyse bilgisayarı açtım bi baktım güç kaynağının fanından ses geliyor. Sanki sürtünüyormuş,zorlanıyomuş gibi. Elimi arkaya attım hava yok! Hemen kapattım bilgisayarı söktüm baktım neyse taktım sonra yine, açtım yine aynı şekilde ses geliyor, fan dönüyor fakat hava akımı yok dışarıya. Aradan 2 dakika geçtikten sonra sanki motor bozuluyormuş gibi yavaşlama ve durma sesi geliyor sonra bi bakıyorum fan eskisi gibi sessiz çalışmaya başlıyor, elimi arkaya atıyorum, yine eskisi gibi güçlü hava akımı var. Yine ara ara o ses çıkmaya başlıyor fakat kendi kendine yok oluyor. Artık hep böyle yapıyor. Bu bi sorun yaratır mı?
ben fişi çekerim hep valla alışkanlık ama çekmesen de bi şey olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme