tabi kide kurtulcanız şuanda ferariniz var ama motoru fiat gibi düşünün onuda değiştirceniz ve sonra saçlarınızı rüzgara bırakmaya hazırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: YeaİchSich
quote:
Orijinalden alıntı: barobmw
iyi en azından psu ısınıp yangın çıkartmamış yada diğer donanımlara zarar vermemiş güç kaynağını al soğutma sistemini sonrada toparlarsın
Valla o kadar büyük grafikli oyunlar oynamadım allaha şükür. Şimdilik ara veriyorum. Yarın ilk işim almak olucak tekrar teşekkür ederim.
ö.d o aklındakını al
quote:
Orijinalden alıntı: barobmw
tabi kide kurtulcanız şuanda ferariniz var ama motoru fiat gibi düşünün onuda değiştirceniz ve sonra saçlarınızı rüzgara bırakmaya hazırsınız
Haha benzetme harika oldu valla :) Şimdiden hazırlanıyorum :)
Selam 420 Watt PSU herhangi bir oyun vs. de darboğaz yaşayacaktır. Yani Ekran kartınız 500 Watt'a ihtiyaç duyacak ve bu enerjiyi de PSU'dan isteyecektir. PSU vermeye çalışacak ama yetiştremediği için ısınarak kısa devreye kadar gidecektir. Bu durumda anakart, ekran kart, RAM ve hâttâ işlemcinizin zarar görme ihtimali vardır..
Not: Tak çıkart(Modüler) kablolulardan almanızı tavsiye ederim. Çünkü ihtiyaç duyulduğu kadar kablo takarak kasa içinde kablo kargaşalığına meydan vermemiş olursunuz. 1. sıradaki PSU'yu bizzat kullanıyorum..
İşte bu kadar.. İyi bir seçim olmuş ve güle güle kullan..
Yardımcı olabildiysem bundan mutluluk duyarım. Eğer bir konuya mesaj bırakmışsam, orada üzerime düşen görevimi yapmak durumundayım. Ahlâk meselesi. :)) Kolay gelsin..
Bay_KG
kullanıcısına yanıt
İnanın size sormasam sizler yardımcı olmasanız pc elimde patlayana kadar uğraşıyor olcaktım. Bu kasılmalar vs kurtulduğumda daha çok duacı olucağım size :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme