< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GÜÇ KAYNAĞI SEÇİMİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dediğiniz gibi psu baş şüpheli bu tarz durumlarda ama emin olmak için önce hwmonitör’den işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarına da bir bakın eğer çok ısınıyorsa korumaya almak için de pc kapanıyor olabilir. Psudan kaynaklandığına emin olduktan sonra ilerde güncel bir sistem kurma planınız varsa 850w’dan aşağı bakmayın derim. Yeni nesil işlemciler de kartlar da felaket güç istiyor. Yanlış hatırlamıyorsam 14900k sistem hariç kendi başına 300w çekiyor. 6900xt gibi bir ekran kartı da 300w çekse sırf bu ikisi 600w çekecek sistem hariç demektir. Silikon vadisinin eco friendly nerdleri o güzel atlara binip gittiler maalesef enerji verimliliği bizim gibi tükettiğinin üç katı vergi ödeyen ülkelerde önemli, gelişmiş ülkelerde sıradan vatandaş pek umursamıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıcaklıktan değil hocam ona da baktım. İleriye dönük bir planım yok PC zaten eski son bi kez dirilteyim sonra emekli ederim. Nasıl bi psu almak lazım.
akakce.comMSI MAG A650BN 650 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-psu-mag-a650bn-650w-fiyati,1503628831.html
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bunun 550w olanını aldım ben 1 2 hafta önce gayet güzel. 3300x 1050ti'de kullanıyorum.
-
modüler değildir diyor önemli bir özellik midir? her kasaya anakarta uyar mı hocam?
-
İlerde sistemi güncellemeyecekseniz üstte önerilen fsp psu alınabilir fena değil bir tık daha uygun fiyatlı olsun derseniz fsp’nin hyper k serisi fena değil, hyper k 80+ değil bildiğim kadarıyla ama vaadettiği gücü veriyor. Modüler dediği kabloların tak çıkar özelliği olması hocam kullanmayacağınız sata molex gibi kabloları psudan çıkarmanıza olanak sağlıyor görsel açıdan önemli kablo kalabalığını azaltmanızı sağlıyor.
Msi mag a650bn için ne dersiniz hocam? Amazon un kendisinin satması cezbediyor bi sıkıntı-uyumsuzluk olduğunda iadesi de mümkün olur.
Yukardaki msi psu ben attigimda 1800 liraydi o yuzden attim fspde alinabilir , veya ilerde parcalari degistiririm dersen 2100-2200e pk750d vardi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi dediğiniz gibi sistemde güncelleme yapılmayacaksa uzun süre. Bu linkteki de alınabilir.
Sizin sisteme yeterli gelir.
Sistem yakın bir zamanda yeni güçlü parçalarla değişecekse özellikle işlemci ve ekran kartı gibi iyi bir model 750 watt gold almak gerekir en az.
Ama sizin sisteme bu msi modeli olur. Bütçe belirttinizi göremedim onun için bu uygun fiyatlı modeli bıraktım.
Şu an fiyat : 1.576 TL
akakce.comMSI MAG A600DN 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a600dn-600-w-fiyati,209593222.html -
Mümkünse +80 sertifikalı 12v kanalından en az 45 amper verebilen 650w bir psu alırsan iyi olur.
Kasadaki psun Corsair vs650 ise 12v kanalındaki voltaj çok düştüğünden de kapatıyor olabilir. Isınma problemi de olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
akakce.comMSI MAG A650BN 650 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-psu-mag-a650bn-650w-fiyati,1503628831.html
-
-
Bütçe biraz artarsa uzun vade için 750 watt tavsiye ederim.
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X