Şimdi Ara

Güç Kaynağı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun oynarken bir süre sonra ekran kartı devre dışı kalıyor tekrar çalışmayınca pc ya reset atıyor kendiliğinden ya da tamamen kapanıyor tekrar açmak içinde güç kaynağının düğmesini kapatıp tekrar açıyorum sonra kasanın düğmesine basıyorum yoksa pc açılmıyor özellikle c.s oynarken mesela klavyeden ses açıp kaparken oyundaki renkler bir birine giriyor sonra düzeliyor bunun nedeni ne olabilir acaba güç kaynağı mı yetmiyor 400 watt lık pc nin özellikler intel p4 işlemci 1.5 gb ram Ati X1650 pro 512 mb ekran kartı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk_devrim -- 13 Temmuz 2009; 22:33:16 >

• yardım edecek kimse yok mu?
  • Sistem kapandığında gücü tamamen kesip beklemeden açılmaması güç kaynağının koruma devresinin bir problem tespit edip sistemi kapattığını gösteriyor. Sorun güç kaynağında olabileceği gibi (güçlü ihtimal) aşırı güç çeken sorunlu başka bir donanımda olabilir. Mümkünse sistem başka bir güç kaynağı ile denenerek sorunun kaynağı tespit edilebilir.
  • teşekkür ederim cevabın için peki yeni bir güç kaynağı alsam sorun düzelir mi kullandığım 3-4 yıllık bi güç kaynağı, aşırı ısınıyor ve bazen çok sesli çalışıyor
  • en yakın teknik senvisten yardım alırsan belki daha isabetli olur
  • teşekkür ederim cevaplarınız için sorunu buldum güç kaynağının fanı çalışmıyor yeni güç kaynağı alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.