Şimdi Ara

Güç Kaynağı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI PRO VD H110 Anakart
    Intel i5 6500 Skylake İşlemci
    GIGABYTE Nvidia 950 OC Ekran kartı
    Kingston HyperX Fury Black 8GB Ram
    Sandisk Ultra II 240GB SSD

Bu sistem için gereken psu kaç watt olmalı.Önerebileceğiniz markalar varmıdır?

Teşekkürler

• ekran kartı 90+işlemci 65 +ssd 25 +fan 30+anakart ram vb 30=240w yapıo bu sistemin max tüketebileceği watt miktarı oyunda bu kadarını bulmaz.

ileriye dönük bir psu alcaksan 500w bi psu işini fazlasıyla görür hemde psu yük durumu az oldugu için ses yapmaz ısınma daha az olur buda daha uzun kullanım ömrü demek.

bu psunun yaklasık 5sene garantisi var ve 12vdanda 456w verioki bu da güzel bir değer.https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9062

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 17 Ocak 2018; 14:40:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysef

ekran kartı 90+işlemci 65 +ssd 25 +fan 30+anakart ram vb 30=240w yapıo bu sistemin max tüketebileceği watt miktarı oyunda bu kadarını bulmaz.

ileriye dönük bir psu alcaksan 500w bi psu işini fazlasıyla görür hemde psu yük durumu az oldugu için ses yapmaz ısınma daha az olur buda daha uzun kullanım ömrü demek.

bu psunun yaklasık 5sene garantisi var ve 12vdanda 456w verioki bu da güzel bir değer.https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9062

Teşekkürler

• tıpatıp aynı sadece Ekran kartım 1050ti,1 tane HDD ve 1 Tane ekstra 8 lik ramle aynı sistemi kullanıyorum Corsair VS650 Şuan var ideal 400 W tüketim çıkıyordu ben yinede 650w aldım ileriye dönük olsun diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Güç Kaynağı Sıkıntısı
    11 ay önce açıldı
    Güç Kaynağı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.