Şimdi Ara

Güç Kaynağı Yeterlimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakart:GIGABYTE 970A-D3 AM3+ AMD 970/SB950 DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    İşlemci:AMD FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    Ekran Kartı:Palit Nvidia Gts450 Sonic Platinium 128 bit gddr5
    Ram:2+1 kingston 3gb ram

Psu İse Fsp BlueStorm Pro 500 Watt 80 Plus Power Sizce Kasaya Yeterli Olurmu Arkadaşlar.....

• Önceki konu niye silindi?
    Oraya yazmıştım, eğer ekran kartı ve psu almadı isen, ekran katını daha güncel bir kart al, 7770 veya 7850 gibi. Psu yeterli ama ileride yapacağın up gradelerde sıkıntıya düşmemek için 600 watt civarı almakta fayda var, yoksa yazdığın sisteme 350 watt civari güç yetiyor.
  • Konuyu Yanlış Yere Açtığımdan Dolayı Herhalde Kardeşim şimdi şöyle birşey düşünüyorum şimdilik sistem bu şekil kalıcak uptrage yapacağım sırada ekrankartı+psu olarak yapıcam sence mantıklımı kardeşim bu arada yorumun için çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoKRazieL

Konuyu Yanlış Yere Açtığımdan Dolayı Herhalde Kardeşim şimdi şöyle birşey düşünüyorum şimdilik sistem bu şekil kalıcak uptrage yapacağım sırada ekrankartı+psu olarak yapıcam sence mantıklımı kardeşim bu arada yorumun için çok sağol

Konuyu tam anlamış değilim!, yazdığın parçalar elinde mi? yoksa yeni mi alacaksın? Eğer elinde ise sorun yok, yeni alacaksan bütçen yettiğince daha düzgün almaya gayret et diye söylüyorum. Psu'yu 600-650 watt alırsan ileride elindekini çıkartıp yerine yeni almana gerek kalmaz, 100 lira daha fazla verip GTS 450 yerine HD 7770 alırsan hem daha güncel hemde daha uzun süre kullanabileceğin bir ekran kartı almış olursun. Tabi son tercih senin. Rami 2+1 gb yerine 4 gb tek modül alman daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 22 Kasım 2012; 15:45:42 >

• Anakartla İşlemciyi Yeni Alacağım Kardeşim Ekran Kartınıda birkaç ay sonra değiştirmeyi planlıyorum sence bu powerda bunlar sıkıntı yaparmı....? daha sonraki sistem takviyesi ekrankartı+psu olucak....
  • Şu anki sistemine 350 wattlık iyi bir psu dahi yeterli, ben yeni alacaksan 2. bir masraf etme diye 600 watt ve üstü önerdim, hatta belki ileride alacağın ekran kartının kullandığı güç durumuna göre elindeki psu'yu kullanabilirsin de, yani şimdilik 500 watt rahatlıkla yeterli.
  • kardeşim gerçekten çok sağol stok fanla ısınma sorunu olmaz diyorsun yani işlemcide?
  • Türkçe anlaşamamışsınız, başka bir dil deneyin bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.