Arkadaşlar az önce pc nin güç kaynağı yandı sanırım. Elektrik gitti geldi. Pc çalışmadı kabloyu çıkardım taktım cazırttt.. Güç kaynağından kıvılcım ve duman çıktı. Laptop a geçtim. Başka parçaları etkilemiş midir? Ayrıca uygun güç kaynağını nasıl belirlerim?
benim başıma gelmişti makinede asus psu varken yakmıştım sonra tekrar deneyince evin sigortaları atmıştı:) ama pc deki diğer bileşenlere birşey olmamıştı eğer psu kaliteliyse en kötü kendini feda etse bile bileşenleri korur büyük ihitmal sizdeki psu'nun markası nedir ? fsp,tagan,corsair,ocz gibi kaliteli markalardanmı? yoksa feel,seasonic vb düşük kaliteli marklardanmı ? kalitesiz olanlarda aşırı akım koruma devreleri olmuyor çoğunlukla o yüzden soruyorum...
Gecmis olsun arkadasim,bu arada diger parcalarina birsey oldumu?powerin ucuzmuydu da yandi?
markasını bilmiyorum. Alalı 3-4 yıl oluyo iflas etti sonunda:D Bilgisayarcıda şu anda bugün yarın gelir bekliyorum bakalım
aynısı benim başıma geldi asus kasanın kendi stock psu su vardı 350W birşey; anakartttı gigabyte, hiç bir parçaya zarar gelmedi yeni PSU aldım düzeldi sistem.
Ben de aynı olay başına gelen birini tanıyorum.Sanırım psu yandığında psu bütün yükü kendi üstüne aldığından diğer parçalara zarar gelmiyor.Her zaman istisnalar vardır :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme