Şimdi Ara

Güç Kaynağım Yetmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, r7 370 ekran kartım, i3 4160 işlemcim, 1 adet hdd ve 8gb ram e sahibim. Aerocool vx-500 güç kaynağım sanırım yetmiyor. 12v kanalından max combined 456 watt vermesine rağmen oyunlarda ara sıra bilgisayar kendi kendine kapanıp yeniden açılıyor ama anlamadığım güç kaynağımın bu durumda ısınmaması. 15 dakika oyun oynayıp güç kaynağının üstüne ve dışarı hava üfleyen yerine elimi koyduğumda serin olması. Sizce başka bir problem mi var?
    Edit : Problem güç kaynağının yetmemesi ise 150 liraya kadar önerebileceğiniz güç kaynağı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoven -- 20 Kasım 2015; 16:29:23 >

• Az önce 30 dakikalık aida64 sistem kararlılık testi yaptım. Hiçbir problem olmadan tamamladım fakat lol de oyuna girdikten 3-5 dakika içerisinde bilgisayar kendini kapatıp tekrar açıyor. Güç kaynağında problem olsa kararlılık testini 30 dakika boyunca res atmadan bitiremezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoven -- 20 Kasım 2015; 18:14:15 >
  • bencede sorun güç kaynagından değil gibi.Çünkü ekran kartının max güç tüketimi 110W Eger şansın varsa arkadaşlarından vb yerde başka bi psu ile ile denemeni öneririm
  • Witcher 3 oynuyodum tam 27. dakikada kendi kendine kapandı açıldı yine. Güç kaynağı olsa 5-10 dakika içinde kapanırdı diye düşünüyorum. Anlayamadım problem hangi parçada.
  • sıcaklıklaro kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoven

Az önce 30 dakikalık aida64 sistem kararlılık testi yaptım. Hiçbir problem olmadan tamamladım fakat lol de oyuna girdikten 3-5 dakika içerisinde bilgisayar kendini kapatıp tekrar açıyor. Güç kaynağında problem olsa kararlılık testini 30 dakika boyunca res atmadan bitiremezdi.

kapanırken ekranda ne görüyordun ? mavi ekran mı ?
    kapandığı zaman sesler olduğu gibi kalıyormu ? hopörlerden gelen cızzzzzzzz gibi bir ses ? (sanki cdromda şarkı dinlerken, cd yi bir anda çıkartmak ve cdnin takılma sesi ?)
    ekranda kalan görüntü parçaları varmı ?

işletim sistemin nedir stabil mi ?
    2 oyundada pc kapanmış bu vakitten sonra aidata kararlılık testine güvenebiliyor musun ?
    sağlam bir araba yarışı yükle veya varsa aç, şöyle tüm ayarları very highe çıkart. aynı kapanma olacakmı yaz.

EDİT: işlemci sıcaklık değerleri nasıl ?
    işlemci sıcaklık değerlerini 2-3 program ile oyundayken test et ve buraya yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci0101 -- 20 Kasım 2015; 22:20:58 >

• Arkadaşlar. witcher 3 oynarken işlemcim max 57 derece gpu ise max 64 derece gördüm. Sıcaklıklardan olması imkansız gibi. Güç kaynağımda normal sıcaklıkta. 20-25 derece maksimum. Eski ekran kartını taktım witcher 3 yaklaşık 1 saat oynadım ve hiç kapanmadı fakat yeni ekran kartını takınca 10-15 dakikada kapanıyor. Ses vesayre gelmiyor. Oynarken bir anda pc kapanıyor elektrik kesilmiş gibi, 2-3 saniye sonra tekrar kendi kendine açılıyor.
    Edit : Sanırım güç kaynağı ya da ekran kartında problem var. Ya da kısa devre yapıyor olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoven -- 21 Kasım 2015; 14:51:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Güç kaynağı tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.