Şimdi Ara

Güç kaynağımı,monitörmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim yaklaşık 2 yıldır kullandığım toplama bir bilgisayarım var.Daha önce çok nadir oluşan problemler son 1 aydır her açışımda oluyor.Öncelikle monitörüm durduk yerde dinlenme moduna geçyor ve hiçbir şekilde açılmıyor.Son günlerde oturum açılırken bile bu hale geçebiliyor.
    İkinci sorun ise kendiliğinden gücün kapanması.Bu genellikle oyun oynarken oluyor.
    Ve bazen aşırı takılmalar yaşıyorum.İnternete bile girsem bazen kilitleniyor bilgisayar.Tabi bu durumlarda kasadan abartı seslerde çıkıyor.

Bu sorunların kaynağı aşırı ısınma olabilirmi diyerekten kasanın kapaklarını çıkarıp havalandırarak çalıştırdım.Gene birşey değişmedi.Bu arada iki fan var,onlarda kasada değil donanımlarda.

Bilgisayarın özelliklerini de yazayım:350 w power suply,2 tane 512 mb ram,3.2 ghz cpu.harddisk 40 gb.

Fikirlerinizi bekliyorum,teşekkürler.

• Sorun büyük ihtimal power supply den olabilir.
  • Benim arızalı ekran kartımı hatırlatıyor...birden donan pc falan...

kasayı açmak ısıyı pek etkilemez de genelde...
    sıcaklık değerlerini sürekli kontrol et...donma olurken çok ısınmışsa ondandır...
  • Bnce ikisindende değil.Isıdanda olabilirr.
  • aynı sorun bende de war.
    high power 460w guc kaynagı aldım sistem yeni..
    sistemde bir problem oldunu zannetmiyorum..

ısıdan derseniz. sırf ısıdandır diyerekten. ekran kartına hava tuneli yaptım plastik siseyi keserek. kesinkille ısı birikimi olmuyor kasada.
    (islemcinin urettigi sıcak hava degistiremedigim stock fan yuzunden kuzey koprusunden geciyor. bu bir problem olabilir.. araya yalıtım malzemesi koyucam.)

guc kaynagını ozellikle sistemden bayaga bir fazla sectim ki zannetmiyorum eski cakma guc kaynaımda bu sekilde bir problem yoktu .

1 hafta kadar fallout 3 oynadım her seferinde 10 saatkadar acık kaldı bilgisayar 2 gundur ekran kapanıyor..

okadar okdudum forumlarda ama kimse nasıl sonuclandıgını yazmamıs. tavsiyelerin hangisinin olumlu sonuclandıgını tahmin etmek imkansız..

son care us kattan ekran isteyecegim. (10 saatligine ekran istenirmi yaaa )

• aşırı ısınmadan dolayı kapanıyor.anakartın üzerindeki fanı temizleyiniz.Slotların arasına toz kaçmıştır, başıma geldi oyun oynarken kendiliğinden kapanıyor, deneyin probleminiz çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.