Şimdi Ara

Gucci/Diesel/212 VIP CLUB/Shay&Blue/Armani Prada Cartier Clinique DSQUARED Hermes+3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimdeki kullanmaya vakit bulamadığım veya sevemediğim parfümlerimi satışa çıkarıyorum.
    Koleksiyonumda orjinal kutulu şişeli yüzün üzerinde ayrıca bir o kadar da dekant var o nedenle çoğusunu kullanmaya fırsat bile olmuyor o nedenle yavaş yavaş elden çıkarma koleksiyonda küçülmeye gitme kararı aldım :)

Şişeli kutulu faturalı ürünlerdir
    Kargo alıcıya aittir
    TAKAS teklif etmeyin lütfen

Bu arada ben de bir zamanlar Parfüm Merakı forumunda aktif üye idim :)
    Burda benim gibi parfüm hastası eski veya yeni dostlara selam olsun ;)

Carolina Herrera 212 VIP Men Club Edition 100 ml Boyner den almıştım klasik vip nin kakaolu hali. 5 ml civarı tahminen kullanıldı
    300 TL

Gucci/Diesel/212 VIP CLUB/Shay&Blue/Armani Prada Cartier Clinique DSQUARED Hermes+3

Diesel Only The Brave 200 ml Tekin Acar dan almıştım. Tahminen 10 ila 15 ml arası kullandım
    250 TL

Gucci Guilty Black Pour Homme 90 ml şişe ml tahmini yapmıycam:) fotoğrafta görebilirsiniz. Trendyol dan almıştım.
    150 TL

Thierry Mugler A*MEN Ultra Zest Boyner den almıştım. Tahminen 5 . ml civarı kullandım yıldızın üst kısmında seviyesi ok işareti ile çizdim fotoğrafta.
    180 TL
    SATILDI - SKYSOL!D

Shay & Blue Almond Cucumber 100 ml şişe az kullanıldı tahminen 5 ml civarı Brandroom dan almıştım
    200 TL

Hermes 24 Foubourg EDT Hepsiburada dan almıştım çok az sıkıldı tahminen 2 ml
    200 TL
    Bu arada bu parfümün kapağı ile ilgili bi bilgi eklemek istiyorum pimpirikli arkadaşlar için :) Kapağın iç kısımdaki kısmının yapışkanı çıkmış kapağı açtığımda o kısım içinde kalması gerekirken düşüyor spreyin üstüne,
    ama sorun yok hiç bi şekilde kapanmasında spreyinde püskürtmesinde şişede.
    Ben de o nedenle problem yapmamıştım Hepsiburada ya. Burda görmenizi istedim ;)

Prada Infusion d'Iris EDT - bu bayan versiyonu ve piyasada bulmak zor diye biliyorum. 3KA sitesinden almıştım tahminen 90 ml civarı var şişede , 200 ml şişe.
    Fiyat 100 TL

Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu- Tekin Acar dan almıştım 100 ml şişe çok az kullandım tahminen 2-3 ml
    150 TL

SATILDI -- ekoo07

Armani Code 200 ml şişe Tekin Acar dan alınma içinde ne kadar kaldığını fotoğraftan görebilirsiniz ml tahmini yapamıyorum ama fotoğrafı ekledim görebilirsiniz
    180 TL

Cartier Roadster Mizu dan almıştım 100 ml den 10 ml civarı kullanıldı diye tahmin ediyorum.
    100 TL

Parfümler 2015 2016 2017 yılları arasında alınmıştır.
    Milleri dediğim gibi tamamen tahmin fotoğraflarından görebilirsiniz

Clinique Aromatics In Black - Clinique in kendi internet sitesinden alınma 2-3 ml civarı kullanılmamıştır bile çok az kullanıldı .
    200 TL

DSQUARED2 He Ocean Wet Wood Sevil den alınma
    150 TL

Shay & Blue Amber Rose 30 ml Brandroom dan almıştım Neredeyse full bi kaç fıs sıkıldı 1 ml azalmıştır anca
    130 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loserrr -- 9 Şubat 2018; 13:6:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2-3 kez alışverişimiz oldu. Forumdan da tanıyorum kendisini. Sağlam bir parfümseverdir. Parfümler orjinal sıkıntısız. çekinmeden alabilirsiniz. Fiyatlar da iyi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞAHISLA ALISVERIS YAPACAKLAR DIKKAT ETSIN TELEFONU PAYLASMAYI KABUL ETMEDI SADECE BURDAN YAZISARAK ALISVERIS YAPACAGINI BILDIRIYOR. 3 GUN ONCE MESAJ YAZDIM BUGUN YANIT ALDIM SEHIR OLARAK AYNI YERDEYIZ URUNU ELDEN ALMAYI TEKLIF ETTIM ONUDA KABUL ETMEDI SON OLARAK REFERANSLARIM VE 14 YILLIK UYELIGIM UZERINE ONCE URUN SONRA PARA TEKLIF ODA YOK. YENI UYE REFERANS EKREM OLMUS KIMIN NE.OLDUGU BELLI DEGIL DIKKAT EDIN CANINIZ YANMASIN SONRA DOLANDIRILDIM DIYE KONULARI OKUYUP ICERLEMEYIN

• Uyarı doğru fakat adres yanlış hocam :)

Forumda yeni olabilirim fakat geldiğimin haftasına 2 parfüm sattım yukarda ekrem hoca yazdı zaten Parfüm Merakı ndan tanışıyoruz orda da parfüm almışlığı vardır benden.
    SKYSOL!D nikli arkadaşta Ultrazest i aldı benden. 2 sinde de sorun yok dileyen sorabilir 2 arkadaşa da.
    Parfüm Merakı forumunda da aynı isimle üye idim ve bütün yazılanlar diyaloglar geçmiş orda kayıtlı ordan da bakabilir merak edenler.
    Saygılar ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben gerekli uyarilarimi yapayim da saygiylami özlemlemi anarlar orasini bilemem :) başka forumdaki olup biteni degil burda satis yapiyorsan burdaki isleyise bakarim ben. Tum teklifleri red etmen zaten bile bile lades hala bu şartlara okey diyen varsa suyundanda koyun ;) kolay gelsin size av mevsimi başlamis..

• Yaptığınız yakıştırmalar çok çirkin. Uyarmak ayrı insanları karalamak ayrı. Yazdıklarınız resmen hakaret içeriyor sözlerinize dikkat edin.
    Bütün o çirkin yakıştırmaları aynen iade ediyorum

Burdaki işleyişe göre yüzbaşı olan ne derse onun teklifi kabul edilecek diye bir kural mı var?
    Söylüyorum üstte okuması yazması olan varsa zaten sorar ekooo ve SKYSOL!D nikli arkadaşlar benden alışveriş yaptılar BU SİTEDE ÜSTTE YAZILI ;)
    Dileyen merak eden gider sorar biz de almak istiyoruz ama tanımıyoruz nasıl bir alışveriş geçti başından diye.
    Bu kadar basit.

;)

• Cirpinmana gerek yok dik durusuna devam et tarzim bu ne numara veririm ne yuz yuze alisveris yaparim ayni ilcede olsakta urunu kargo ile gonderir parami alir sonra urunu gonderirim de hala neyi anlatiyosun ki ? 1000 tane dolandiricilik konusu var polis kimligi ile bile yapilan hangi guven sana forumdan kisa mesaj ile alisveris cilginligini sunuyor yapan varsada kendi bilecegi is ufak kelime oyunlarina gerek yok arkasinda durun konusmalarinizin bosuna gizem yaratmayin ;) selametle. Son mesajimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öyle söylediklerimin arkasındayım zaten aksini iddia etmedim
    14 yıllık referans gösteremiyorum maalesef :) sadece burda beni tanımayan telefonda yada yüz yüze görüşme yapmadığım , benim ne iş yaptığımı boyumu kilomu şeklimi şemalimi kısacası bana dair bişey bilmeyen 2 üye arkadaş bu sitede benden parfüm aldılar ve bütün yazışmalar site üzerinden gerçekleşti ve sorun yok.
    Sorun yaşasalardı zaten burda herkese yazarlardı.
    Merak eden sorar bu kadar basit şu üyeler : SKYSOL!D VE ekoo007
    Son sözüm
    Nokta ;)

• bladecarter kullanıcısına yanıt
    Bence kaygılarınızı bir kenara itip, karşınızdaki insana güvenmeyi tercih edin. Zamanında ben de bir iki tokat yedim ama ben inadına daha çok şans vermeyi tercih ettim.
    Dolandırıcılık yapmak isteyen biri inanın bu kategoriye girip burada parfüm ilanı açmakla falan uğraşmaz. Gider 1000 liralık ekran kartını 600 liraya listeler ve parayı cukkalar...
    ekoo007'den yıllardır dekant yada şişeli parfüm alırım. Dostumun dostu dostumdur diyip aldım :) Çok da memnun kaldım...

İyi forumlar diliyorum herkese...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.