Şimdi Ara

Güçlenmiş Salih Uçan! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ozan - Alper - Salih mahşerin 3 vitaminsizi.

Düşünmeden kapı önüne koymak lazım bunları,gece hayatı ve para ezmekten başka bir meziyetleri yok.

Önüne gelene yetenekli dediğimiz için gerçekleri göremiyoruz.Futbolda öncelik fiziki güç ve iş ahlakıdır,günümüzde bu 2 özelliğe sahipsen standart oyuncu olursun;zamanla hamurunda varsa ve ekstra kreatif özellikler ekleyip kendini geliştirebilirsen zaten istesen de istemesen de yıldız oluyorsun.

Bu arkadaşlarda hiçbiri yok bunu bir idrak edelim,gerçekleri görelim artık yahu.

• Geçen sene bu zamanlar şans eseri Salih'in alt yapı hocasıyla tanıştım, ayaküstü az biraz konuştuk.
    Aynen şöyle dedi; salih'ten bu saatten sonra kimseye hayır gelmez...
  • Arkadaşlar Salih 11 oynayacak yada üst seviyede katkı sağlayacak durumda olsun, nerede olursa olsun gelir oynar zaten...Güçlenmiş, gelişmiş bunları konuşmanın mantığı yok...

Salih Roma'ya gittiğinde sanırım Cengiz'in gittiği yaşa yakındı, bakın Cengiz hem 11'de kendine şans buldu hemde dikkat çekici performans sergiledi.

Salih ise 2 yıl Roma'da idman yapıp geldi, performans olarak beklentiyi karşılasaydı kimse onu yedekte tutamazdı.

Salih bitti bırakın demiyorum, fakat 24 yaşından sonra ciddi gelişim sağlayamaz. Sadece fiziksel olarak güçlenmesi onu değiştiriyorsa, bu yaşa kadar kendine hainlik yapmış demektir.
  • Salih'e şans vermeyi ne zaman birakicaz acaba hic ümidim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Arkadaşlar Salih 11 oynayacak yada üst seviyede katkı sağlayacak durumda olsun, nerede olursa olsun gelir oynar zaten...Güçlenmiş, gelişmiş bunları konuşmanın mantığı yok...

Salih Roma'ya gittiğinde sanırım Cengiz'in gittiği yaşa yakındı, bakın Cengiz hem 11'de kendine şans buldu hemde dikkat çekici performans sergiledi.

Salih ise 2 yıl Roma'da idman yapıp geldi, performans olarak beklentiyi karşılasaydı kimse onu yedekte tutamazdı.

Salih bitti bırakın demiyorum, fakat 24 yaşından sonra ciddi gelişim sağlayamaz. Sadece fiziksel olarak güçlenmesi onu değiştiriyorsa, bu yaşa kadar kendine hainlik yapmış demektir.
    Salih'in gittiği dönemdeki Roma orta saha rotasyonuna bakarsan Salih'in o kadroda oynama ihtimali yoktu. O rotasyonda düzenli oynayabilseydi 70-80 milyon euroluk topçu olurdu zaten. Cengiz'in durumu farklı. Roma'da zaten doğru düzgün kanat yoktu, Cengiz için ortam daha müsaitti. İkisini kıyaslamıyorum ama gittiklerinde karşılaştıkları durum farklıydı.

• Yıllardır her maçında, ha patladı, ha patlıyacak derken. salih kendi içinde patladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.

Salih'in gittiği dönemdeki Roma orta saha rotasyonuna bakarsan Salih'in o kadroda oynama ihtimali yoktu. O rotasyonda düzenli oynayabilseydi 70-80 milyon euroluk topçu olurdu zaten. Cengiz'in durumu farklı. Roma'da zaten doğru düzgün kanat yoktu, Cengiz için ortam daha müsaitti. İkisini kıyaslamıyorum ama gittiklerinde karşılaştıkları durum farklıydı.

Alıntıları Göster
    Elbette böyle bir durumda var fakat Roma onu alternatif olacağını düşünmese almazdı hocam, beklentiyi karşılasaydı rotasyona sokarlardı. Potansiyeli yeteneği onu oraya götürdü, fakat diğer etkenler yeterli olmadığını düşünüyorum.

• Salihten
    Ozandan
    Alperden

Medet umacaginiza oguzdan eljiften medet umun.

Sene basinda alpere methiyeler diziyordunuz noldu? Hani Aykut babalari bunlara guvenmisti vs. Diyorduk ya ozguvenleri yerinr gelmişti. Ee sonuc?

Alperden rotasyon topcusu olur ama alemlere akan bir tip. Genc turkleri pesinden surukleyebilir. Cocu iki ayar ceker adam olursa kalsin rotasyinda is yapar hemde yerli.
    Ozan defolsun gitsin.
    Salih defolsun gitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayıfken daha formdaydı Salih. 2013'teki zayıf ve forma halini tercih ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salihden bi halt olmaz bu saatten sonra.Roma gibi yere gidip , Totti gibi isimle calisip kendini gram gelistiremeyen bi adam kendisi.Iskandinav ulkelerin orta sira takimlarinda oynar anca.Kendini gelistirme sansini Romada kullabamayarak tamamen kaybetti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.