Şimdi Ara

güçlerimizi... birleştirelim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: addostylo

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

quote:

Orijinalden alıntı: addostylo

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Otur keyfine bak, bomboş işsiz adamsın ya ne zorun var, bu kadar mı sefil hayatlarınız var, anime izleyin, gitara başlayın, havuza gidin, karakalem resim yapın, oyun oynayın, arkadaşlarınızla buluşun gece çardakta bira çekirdek yapın yahu nedir bu, öğrenceksiniz tercihleri yakında toplanalım aga mesaj atalım aga.. Tavayla blonk diye vurmak lazım ağzına..

Animeden nefret ederim , gayet gitar çalabiliyorum, havuza denizede gittim, resim yapmayı sevmem, xbox da bitiremediğim oyun yok herhalde, arkadaşlarımlada buluşuyorum, ramazanda bira içmiyorum. Gelecek kaygısı denen bir şey vardır hedefleri olan insanlarda ve bunu hedefi olmayan birisi anlayamaz, senin ağzıma vurmayı hayal ettiğin tavlayı ben koltuk altına sıkıştırırım sen raad ol ;)

Aga twittera mesaj atak aga biraz daha faal olalım insanı olarak hedeflerine ulaşamazsın, emin ol gelecek kaygısı sende olduğu kadar bende de var, raad olan benim zaten şuanki durumda umarım anlamışsındır, ve suratına tavlayla değil tavayla vuracağım arkadaşım hazır ol

Gözüm bozuldu forumdaki yazıları okumaktan :S ;)

Onu diyorum işte, keyfinize bakın harika kalın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.