Şimdi Ara

güclü bir pc toplama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kasa: Cooler Master HAF RC-912 Plus Performans Kasası
    Güç kaynağı: Seasonic SS-750AT 80+ Plus 750W Güç Kaynağı
    İşlemci: INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci
    İşlemci Soğutucu: Sunbeam Tuniq Tower 120 Extreme Intel/Amd İşlemci Soğutucu (LGA1155 Uyumlu)
    Anakart: MSI P67A-GD65 (B3 Revizyon) Intel LGA 1155 DDR3 USB 3.0 SATA 3 ATX Anakart
    Bellek: Geil Enhance Plus 8GB 1600MHz XMP 1750MHz CL9 Dual Channel Bellek Kiti (2x4GB)
    Ekran Kartı: Asus nVIDIA Fermi GTX570 DirectCU II 1280MB DDR5 320 Bit Pci Ekspres Ekran
    HDD: SAMSUNG 1 TB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK (HD103SJ)
    Optik Sürücü: LG 10X CH10LS20 Blu-Ray Blue-ray Okuyucu, DVD Yazıcı
    Monitör: Samsung PX2370 23" 2ms Full HD Wide Screen Led Monitör

evet arakadaslar tavsıyelerınızle en son bu sekle getırdık sanırım bu son lısteyı alıcam
    yardımcı olan herkese cok tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: reddevıll
    quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

2 tane 570 in birleştirilmesine 570 slı denir 2500k çok iyi olucaktır ayrıca 570 slıı çok rahatlıkla 580 slı yapabilirsiniz ufak bir o.c ile ve inanın 2 sene her oyunu en sonda oynarsınız

bende dıyodum nedır bu slı bılgı ıcın tesekkurler ılk asamada slı olmasada kasayı topladıktan bıkac ay sonra ıkıncıyı ekleyebılırım.
    ayrıca kımı 2600k dıyo kımı 2500k dıyor arada 200 tl cıvarı fıyat farkı var bukadar fıyat farkına deyermı yada 2600k barız sekılde 2500k dan ustunlugunu farkettırırmı

Oyunlarda 0.5-1 fps fark olur

• quote:

Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |

quote:

quote:

2 tane 570 in birleştirilmesine 570 slı denir 2500k çok iyi olucaktır ayrıca 570 slıı çok rahatlıkla 580 slı yapabilirsiniz ufak bir o.c ile ve inanın 2 sene her oyunu en sonda oynarsınız

bende dıyodum nedır bu slı bılgı ıcın tesekkurler ılk asamada slı olmasada kasayı topladıktan bıkac ay sonra ıkıncıyı ekleyebılırım.
    ayrıca kımı 2600k dıyo kımı 2500k dıyor arada 200 tl cıvarı fıyat farkı var bukadar fıyat farkına deyermı yada 2600k barız sekılde 2500k dan ustunlugunu farkettırırmı

hayır bu arada o aradaki 200tl farka bide anakart fiyatı ekleniyor p67 daha pahalısen bana göre 2500k al bi tane 6950 al paranı biriktir yazın 700 serisi nvidia kartlar 7000 serisi amd kartlar geliyor olabilir (ki zaten q2 sonu q3 başı demişleridi) 16 temmuzda tanıtılabilirhttp://hardforum.com/showthread.php?t=1612784

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır bu arada o aradaki 200tl farka bide anakart fiyatı ekleniyor p67 daha pahalısen bana göre 2500k al bi tane 6950 al paranı biriktir yazın 700 serisi nvidia kartlar 7000 serisi amd kartlar geliyor olabilir (ki zaten q2 sonu q3 başı demişleridi) 16 temmuzda tanıtılabilirhttp://hardforum.com/showthread.php?t=1612784

6950 derken msı twin frozr 2 gb oc yımı kastedıyosun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

6950 derken msı twin frozr 2 gb oc yımı kastedıyosun

o galiba bıos olmuyordu xfx öneririm 146 kartın 143 çok iyi bi biçimde modlanmış

• kasa olarak cm 912 yeterlı olurmu acaba
  • soğutması iyi olsun bıg tower olsun
  • quote:

soğutması iyi olsun bıg tower olsun

sogutması ıyı olan hangı kasayı onerırsın x predator var ondada 2 x23cm buyuk fan var

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xpredator-cift-23cm-fanli-pencereli-turuncu-siyah-kasa.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddevıll -- 4 Haziran 2011; 14:33:14 >
  • 4 fanlısını kullanıyorum çok memnum
  • quote:

4 fanlısını kullanıyorum çok memnum

bu ıkı fanlısını alıp yan kapagada bı 23 cm lık bır fan taksam nasıl olur.
    yan kapaga buyuk fan takılıyomu bıde o var cunku 4x12cm yuva var.
    bıde arkaya 12cm bı fan takarım yeterlı olur gıbı

sendekı 4 fan takılımı aldın yoksa kendınmı taktın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddevıll -- 4 Haziran 2011; 20:37:57 >
  • kendim taktım yanında gönderdi teknobiyotik üstde bi büyük önde bi büyük arkada küçük egzoz fanı ve kapağa takabileceğin küçük 4 tane fan var çok iyi bir soğutmaya sahip büyük fan takılmıyor küçük olması şart ama 4 tane küçük bi büyükten daha çok iş görüyor çok kuvvetli üflüyorlar
  • quote:

kendim taktım yanında gönderdi teknobiyotik üstde bi büyük önde bi büyük arkada küçük egzoz fanı ve kapağa takabileceğin küçük 4 tane fan var çok iyi bir soğutmaya sahip büyük fan takılmıyor küçük olması şart ama 4 tane küçük bi büyükten daha çok iş görüyor çok kuvvetli üflüyorlar

novabılgısayarda acıklamada soyle yazıyo
    Toplam 8 Fan Takabilirsiniz:
    1- Ön Panel : 1x 23cm Turuncu LED fan takılı yuva (12V 1000RPM 27dBA max)
    2- Arka Panel : 1 x 12/14 cm fan takılabilir yuva
    3- Yan Panel : 4 x 12/14 cm Fan veya 1 x 18/20xm Fan takılabilir yuva
    4- Üst Panel : 1 x 23cm fan takılı yuva (12V 1000RPM 27dBA max)
    5- Taban : 1 x 12/14 cm fan takılabilir yuva

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7105

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddevıll -- 5 Haziran 2011; 0:03:17 >

• ben bitek tabana takmadım zaten önde ve üstde takılı arka ve yan fanları sen takıyorsun
  • quote:

ben bitek tabana takmadım zaten önde ve üstde takılı arka ve yan fanları sen takıyorsun

ust mesajda yan kapaga ıstenıldıgınde 18 yada 20 cm fan takabilecegımızı yazıyo denendımı acaba
    takılabılıyosa buyuk fan takmayı dusunuyom
  • denemedim ama inan küçük fanlarda iş görüyor ama tabi sen bilirsin bu arada bakınca büyük fan takılır tercih meselesi
  • quote:

denemedim ama inan küçük fanlarda iş görüyor ama tabi sen bilirsin bu arada bakınca büyük fan takılır tercih meselesi

buyuk fanlar daha az ses cıkarıyo dıye okudum ondan dolayı buyuk takıyım dıyodum
    fazla ses yapmıosa kucuk fanda takılabılır
  • ya şöyle söyliyim benim ekran kartı fanından fanları falan duyamıyorum sen ne istersen onu yap olmadı değiştirirsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.