Şimdi Ara

gücüm yeter diyorsanız buyrun size para kazanma yolları:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kursaaa

quote:

Orjinalden alıntı: :::UrGanN:::

quote:

Orjinalden alıntı: worldwartime

BEN ABYSS NIN HELL BOLUMUNE GİDİP CENTAUR KESIYORUM AMA GOBLINLERDE SADECE PARA KASARSIN BİDE ARKASINDA BUFF HEAL OLMADAN SAKIN DENEMEYIN HELE HELE ABYSS 18 . KATTAKI GHOST WARRİORLARIN BİR USTUNDEKI YARATIKLAR:d MANYAK FURUYOR. ARKAMDA BUFF HEAL VARKEN BILE YATIRDI :d BİDEW CENTAURU KESEBİLEN VARSA CENTAUR KESSIN ABYSS EYE CIKIYOR BEN CIKARDIM AMA UCUZA SATTIM O KOTU:((

Ayıptır sorması Abyss Eye ne? ne işe yarar?

Abyss eye rogue lerdeki kedi gözü niyetine kullanabilirsin.yani warriorlar mageler priestler kullanıyor cz de

BAKBENDE BUNU YENI OGRENDIM SAOLASIN

• quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

ben iron bowa ayrın bow, upgrade e apgırad, abyssede abis diyen gördüm o yüzden bunlar bişey değil.

HAHAHAHH NE YAZDIGI ÖNEMLİ DEGİL BENCE YA DERDİNİ ANLATSIN YETERLİ

• DELOŞŞŞ

KOPTUM YA

• Bunlar hoş da cok zor biraz sıkar...
    quote:

Orjinalden alıntı: K A İ

abyss blesing : delos ta yanlış hatırlamıyorsam 19 kat fallen angeli kesin ondan çıkan taş hem 15m exp görevi için lazım hemde 150 300 arasında serverlarda satılıyor:) e tabiki o kadar kolaydegil taşın çıkmasıda fallen angelı kesmekte:)

gene delos ve 17 15 kat larda bı yerde transformation scrool düşen orclar var şu anda tam ısmını hatırlamıyorum ama katın tam ortasında kocaman bi agaç var çıktıgınızda anlarsınız:)

bu arada transformatıon scrool un tam olarak ne oldugunu bilmeyenlere .... şekil degiştirmek için kullanılır diger yaratıklar tarafından görülmezsınız rahatlıkla ıstedıgınız yede dolaşırsınız mage ler için söyluyorum daha ilk attıgınız skil yaratıga vurmadan dıger skıllleri atabileceginiz kadar seri olabiliyorsunuz;)

neyse

ve gene delos burnıng skletıon bunlardanda +9 takılar düşüyor ben şahsen +9 int düşürdüm ark +9 mp düşürdü

gene deloş ta hell e geçin ve ust katlarda goblınlerın oldugu bi bölüm var ama dıkkat orda goblın bosu gibi bi şey vr:)) onu yuksek lvl degilsenız kesmeyı denemeyın :)) orda goblınlerı keserek te hem para hem ıtem kasabılırsınız kolay gelsın

geç oldu ama degiştirdim Ş hatasını

• quote:

abyss blesing : delos ta yanlış hatırlamıyorsam 19 kat fallen angeli kesin ondan çıkan taş hem 15m exp görevi için lazım hemde 150 300 arasında serverlarda satılıyor:) e tabiki o kadar kolaydegil taşın çıkmasıda fallen angelı kesmekte:)

gene delos ve 17 15 kat larda bı yerde transformation scrool düşen orclar var şu anda tam ısmını hatırlamıyorum ama katın tam ortasında kocaman bi agaç var çıktıgınızda anlarsınız:)

bu arada transformatıon scrool un tam olarak ne oldugunu bilmeyenlere .... şekil degiştirmek için kullanılır diger yaratıklar tarafından görülmezsınız rahatlıkla ıstedıgınız yede dolaşırsınız mage ler için söyluyorum daha ilk attıgınız skil yaratıga vurmadan dıger skıllleri atabileceginiz kadar seri olabiliyorsunuz;)

neyse

ve gene delos burnıng skletıon bunlardanda +9 takılar düşüyor ben şahsen +9 int düşürdüm ark +9 mp düşürdü

gene deloş ta hell e geçin ve ust katlarda goblınlerın oldugu bi bölüm var ama dıkkat orda goblın bosu gibi bi şey vr:)) onu yuksek lvl degilsenız kesmeyı denemeyın :)) orda goblınlerı keserek te hem para hem ıtem kasabılırsınız kolay gelsın

BARBİ ne komik adamsın yaaa akşam gel ben senin için seri seri kesim ayıp ediyorsun :) unutmadan akşam seni clanada alimda 3 kişi ile nasıl grade 1 olunur gör !!!

• Daha iyi bir fikrim war fallen angelı kesebılıyosan bıraz daha gayret edersen DM yı de kesersın
    gıt DMne 2 saat don dusur shelldı, raptordu, mirage sworld filan ne ugrascan
  • Fallen angel questy 10m exp verir.15 değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray_mat

Daha iyi bir fikrim war fallen angelı kesebılıyosan bıraz daha gayret edersen DM yı de kesersın

analamadın galiba kankimin gönlü olsun die dönecem falenangel yoksa beni czden manam bitmedikçe kimse çıkaramaz kısmet olursa S çıkracam bi kaç hafta içinde
  • hell abyss de manticore var lvl 45 okçuyla kestim. 960 heal vardı ama en yüksek 453 vurdu. görünüşüne aldanmayın onların. bişey çıkmadı nedense. kaçtanede manticore den bişey çıkar?

not: uzaktan dalmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanane_

quote:

neyse

BARBİ ne komik adamsın yaaa akşam gel ben senin için seri seri kesim ayıp ediyorsun :) unutmadan akşam seni clanada alimda 3 kişi ile nasıl grade 1 olunur gör !!!

havanı yesınler

koy bi ss de görelim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: koray_mat

Daha iyi bir fikrim war fallen angelı kesebılıyosan bıraz daha gayret edersen DM yı de kesersın

analamadın galiba kankimin gönlü olsun die dönecem falenangel yoksa beni czden manam bitmedikçe kimse çıkaramaz kısmet olursa S çıkracam bi kaç hafta içinde

saol kanki valla netim olsun akşama oyundayım

lanet 10 gundur netim yok ya

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Fallen angel questy 10m exp verir.15 değil

ben 15 dıye hatırlıyorum ama daha yapmış degilim

sadece paylaşımdı bu

bi kaç kere denedık ama 15 taneye yakın kestık 61arc ve 1920 heal bi halt çıkmadı:s
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Abys-->Abyss
    Blesing-->Blessing
    Deloş-->Delos
    Skletion-->Skeleton
    17 ve 15 kat da ts ler orclardan değil,ghostlardan düşer..Ayrıca knight bilgisinin cafe-ev ilgisi yok.Bende evden oynuyorum

Sen hiç birşey bilmeseydin ts'nin neyden çıktığının dışında diğerleri konusunda hiç birşey anlamaz mıydın? abys'in abyss olması gerektiği gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: brsayhan

quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Abys-->Abyss
    Blesing-->Blessing
    Deloş-->Delos
    Skletion-->Skeleton
    17 ve 15 kat da ts ler orclardan değil,ghostlardan düşer..Ayrıca knight bilgisinin cafe-ev ilgisi yok.Bende evden oynuyorum

Sen hiç birşey bilmeseydin ts'nin neyden çıktığının dışında diğerleri konusunda hiç birşey anlamaz mıydın? abys'in abyss olması gerektiği gibi

sevgili arkdaşım sen çokmu biliyorsun bu oyunu yoksa sadece isimleri eberleyenlerdenmisin sana bi teklifim var hangi serverda ve kaç lvl oldunu söylede bukadar iyi oyun bilgin varsa senle PvP yapalım sadece konuşa biliyor yada yazım hatasımı düzeltiyorsun yoksa oynamayıda öğrenmişmisin

• s
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

ben iron bowa ayrın bow, upgrade e apgırad, abyssede abis diyen gördüm o yüzden bunlar bişey değil.

HAHAHAHH NE YAZDIGI ÖNEMLİ DEGİL BENCE YA DERDİNİ ANLATSIN YETERLİ

"Diyen" demişsin demek ki böyle söylüyor onlar doğru okunuşları zaten yazıldığı gibi okuyanlara
    Bi' de okunuşlarını yazanlara

Account'u ekant diye yazıyorlar, Mirage'a mihraç yazıyorlar "h nereden çıktı ", Buff'ı baf diye yazıyorlar, Swift'i swiit diye yazıyorlar

Ban'ı bump diye telafuz eden gördüm ya.

En uyuz olduklarım damage'i damaaaaaage diye okuyanlardır.

• quote:

sevgili arkdaşım sen çokmu biliyorsun bu oyunu yoksa sadece isimleri eberleyenlerdenmisin sana bi teklifim var hangi serverda ve kaç lvl oldunu söylede bukadar iyi oyun bilgin varsa senle PvP yapalım sadece konuşa biliyor yada yazım hatasımı düzeltiyorsun yoksa oynamayıda öğrenmişmisin

Benim beramusta 60 level bir priestim vardı hacklendi bende artık kasmıyorum. Öyle private serverlarda falan zaman geçiriyorum.

Ne yani birisine laf söylemek için 65 level charım mı olmalı veya 500k faln np'ye mi sahip olmalıyım? Galiba siz forumda 2000den fazla mesajı olan kişilere laf söylememize tahammül edemiyorsunuz.

• quote:

Flood yaptığım için kusura bakmayın yazım hatasını düzelten D@n93rMert kapiş?
  • 60 lwl barseeker hero kesebilirmiyim fallen angel i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrianOConner -- 25 Haziran 2006; 17:49:33 >
  • 17. katta Ghost warriorlar var 960 buff 960 heal ile rahat kesersiniz. +9 takılar cıkıyor ts cıkıyor para kasmak icin ideal yer.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.