Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Guess Erkek Saati GUW0243G2 (Saat&Saat %100 Orijinal) Satın Al 18 Ekim 2020 14:28 1 1 Guess Erkek Saati GUW0243G2 (Saat&Saat %100 Orijinal) Ürünü 2015 yılında Saat&Saat Marmara Forum mağazasından satın aldım. Herhangi bir bariz çiziği veya eksiği yoktur, çok temiz kullanılmıştır. Ürünün ölçüleri ve detayları da görsellerde bulunmakta.Yaklaşık 2 yıldır kullanmıyorum, kutusunda duruyor. Başka saatler aldığım için satıyorum. Ürünün görselleri aşağıdadır, orijinalliğini belgeleyen imzalı kaşeli garanti belgesi de aşağıdadır.Takas yoktur, İstanbul içi gelip elden alabilirsiniz veya alıcı ödemeli kargolayabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 490 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Phanteks Digital RGB Starter Kit & Halos Digital RGB Fan Frame 120mm Cyberpunk 200 TL Satılık Origin Hesabı