Biz 3-5 arkadas kaliteli bir guild arıyoruz ( Ally ) 70 e kasıcaz ancak , 70 e kadar kastıktan sonra boşa kasmış olmayalım dewam ettirelim , eylenelim diye bir guild arıyoruz , lütfen bildiginiz iyi bir guild war ise server ile birlikte söylermisiniz :D
Şimdiden teşekkur ederim
ahn qiraj derim alli olcaksan
Bu arada bugün trade kanalında elemanın biri baya ciddi ciddi end game guild arıyodu :)
ahn'qiraj a gidin orda chosens guildi var ama oraya lvl 60 set tamamlamış olanlar giriyor ama üzülmeyin chosens academy var oraya girebilirsiniz bende ordayım
ne set tamamlaması ya lv 60 olan herkes giriyo gelen gelir bende bi zamanlar o guiltteydim ama çıktım belli sebepelrden dolayı benim servırı tavsiye etmemin sebebi ço ğu guildin baya büyük başarılara imza atması diğer servırlar gibi değil adam 1 sendedir 60 daha zg ye yeni gidiyo çoğu servırda
toplu halde bi guilde gecmeniz zor olur bu saatten sonra cogu guild oturmus karolarini bc icin hazirliyor. Ama bc de bi cok guild dagilacak bu kesin bisi ve yeni olusumlar olacak elinizi cabuk tutabilirseniz lvl 70 de toplu halde bi guild e gecebilir ya da kendiniz bi guild de kurabilirsiniz. Server olarak ing. zayifsa turklerin cok oldugu bir server secin bl, dunemaul, aq , grim batol , frostwhisper gibi. ing den yana sıkıntınız yoksa herhangi bir server olur.