Şimdi Ara

Guild Coexist [Tanıtım ve Bilgilendirme alanı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ghostsith

Sitemiz ve Ventimizde olabildiğince aktifken birde üzerine buluşmalarımızla bu ailevi bağlarımızı olabildiğince güçlendiriyoruz..

Dün İzmir Alsancak'ta iftardaydık.. Tanıştık, kaynaştık.. Birdahaki buluşmamıza sizleride bekleriz..

Coexist

söyleseydiniz atlar gelirdim iftar olmasda nargile icerdim bende
  • Olağanüstü organize, hazırlıklı, saygılı bir ortamda toplantımızı gerçekleştirdik. Officerler olarak konularımızı hiçbir şekilde konu bölünmeden aktarabildik. Toplantımızı soru cevap şeklinde yarım saatlik bir kısım ve saatlerce süren toplantı sonrası sohbetle tamamladık. Bu sohbet kısmı her gün TS de devam ediyor.

90 kişi dolduktan sonra ts ye giremeyen arkadaşlarımızdan özür diliyoruz, TS kullanıcı sayımızı 150 kişiye kadar arttıracağız. Tüm katılımcılarımıza, hem gösterdikleri katılım ve uyum hem de anlayışları için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: Ghostsith

Sitemiz ve Ventimizde olabildiğince aktifken birde üzerine buluşmalarımızla bu ailevi bağlarımızı olabildiğince güçlendiriyoruz..

Dün İzmir Alsancak'ta iftardaydık.. Tanıştık, kaynaştık.. Birdahaki buluşmamıza sizleride bekleriz..

Coexist

söyleseydiniz atlar gelirdim iftar olmasda nargile icerdim bende

Keşke gelseydin :) nargile güzel olurdu günün sonunda :)

• GW2 de serverimiz GANDARA olarak belirlenmiştir.
  • Merhabalar. Ben bir şeyi epey merak ediyorum bilgi verirseniz çok sevinirim.

quote:

Coexist, World of Warcraft Burning Crusade expansionu ile birlikte kurulmuş, sonrasında bir çok başarıya ve server first`e imza atmış eski bir guildimizdir.

Ne tür başarılar var zira ben hiç duymadım. Çünkü benim bildiğim en ses getiren başarı Ashes of Al'ar'ın türklerin eline geçmesi olmuştu. Rica etsem anımsatabilir misiniz ?

Teşekkürler, bol şanslar.
  • Guild baya dolu
  • 2 kişi guild arıyoruz gandara da.

Wowdan ayrılmayız gerçi annual pass devam ediyorda MOP oynamamaya karar verdik. Guild wars da takılıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smookeus

2 kişi guild arıyoruz gandara da.

Wowdan ayrılmayız gerçi annual pass devam ediyorda MOP oynamamaya karar verdik. Guild wars da takılıcaz.

Burdan yazmanız birşey ifade etmiyor arkadaslar yukarda guildin sitesi var oraya üye olup başvuru yapmanız gerekiyor başvurunuz detaylı olmazsa kabul edilmiyor bu yuzden baştan savma yazmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: smookeus

2 kişi guild arıyoruz gandara da.

Burdan yazmanız birşey ifade etmiyor arkadaslar yukarda guildin sitesi var oraya üye olup başvuru yapmanız gerekiyor başvurunuz detaylı olmazsa kabul edilmiyor bu yuzden baştan savma yazmayın

Siteleri iş yerinde sorunlu olarak açılıyor sebebini anlamadım, o yüzden buraya yazdım

• Guildimiz an itibariyle 255 üyeye erişti. forumlarımız en aktf Türk guildi forumu konumunda. TS3 de her gün süren, sayiyeli bir sohbet artamımız mevcut.

Katılmak isteyen arkdaşlarımızdan bir ricamız var. Özensiz ve boş başvuruların çoğu reddediliyor, bu nedenle ayrıntılı başvurular bekliyoruz.

İlginiz için teşekkür ederiz.
  • Bende bugun gandaraya transfer oldum bi basvuru yapalim bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugüne kadar gördüğüm en iyi oyuncu grubu tanıtım yazısı hakkaten birşeyleri oturtmuşsunuz gibi gözüküyor.Yolunuz açık olsun.
  • Selamlar arkadaşlar,

Son durumumuz hakkında biraz bilgi aktarmak istiyorum.

Özellikle son iki haftadır olmak üzere düzenli wvwvw raidleri yapıyoruz.

Girdiğimiz tüm haritalarda ya loop yaparak önümüze gelen heryeri alıyoruz ancak korumuyoruz, ya da bir keep, bir tower, 2 supply camp alıp buraları koruyor kalemizi geliştiriyoruz. Şimdiye kadar reset süresi kısa olduğu için ilk 2 level uppgrade lardan sonra upgrade yapmadık. Bu günden sonra artık reset time 1 haftaya uzayacağı için, daha ileri upları da yapmak niyetindeyiz. Commander tag ımız da progressimiz de bizlere yardımcı oluyor.

Bu gece, Eternal Battleground'daydık. Girdiğimizde 1 tower bir camp dışında bize ait hiç bir yer yokken, tüm haritada 2-3 tower haricinde heryeri aldık. Stonemist birinci kapıyı kırdık, ikinci kapı ne yazıkki %30 da kaldı, yeterince destek ve organize grupla karşılamadık. Her iki server da bize saldırdığı için geri çekildik.

Tüm arkadaşlarımızın emeği ile wvwvw leri kuralına göre oynuyoruz. En önemlisi wvwvw ler gerçekten eğlenceli guild aktiviteleri ve biz oyunun tüm aşamalarında olduğu gibi (ah bir de sıra olmasa, herkes rahatça girebilse, şu anda tek sorunumuz bu) wvwvw lerde de bu oyunun sunduklarından sonuna kadar yararlanmaya çalışıyoruz.

Yakında daha güzel haberler vermeyi umuyorum.

Herkese iyi oyunlar!

Not: Guildimiz, kurallarımız ve katılım şartları hakkında tüm bilgilerihttp://www.guildcoexist.com dan ve forumlarımızdan bulabilir, calendar ımızı yine buradan görebilirsiniz.

Not2: Bu arada konu başındaki tanıtımımızı da güncelledik, bizleri daha yakından tanımak için okuyabilirsiniz, teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romina -- 15 Eylül 2012; 1:02:55 >

• bunlar aradığınız droidler değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qahlel -- 14 Eylül 2017; 6:25:14 >
  • bugün patchden sonra oyuna girdiğimde guildde bi tek ben görünüyorum anlamadım atılmışmıyım yoksa bug mı bu. atılacak bişeyde yapmadım ya hani.

edit: bugmış düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 19 Eylül 2012; 12:16:20 >
  • 19.02.2013 Salı günü saat 20:00'de Guild toplantımız vardır, tüm üyelerimizi bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.