Şimdi Ara

Guild Mark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • guild simgesini bir türlü ayarlayamadım 24*24 resmi 16*16 ya çevirince 32 bit oluyor ve koyamıyorum resmin 24*24 halini koyuyorum becerebilen arkadaşlar varsa 16*16 ve 24 bite çevirirse minnettar kalırım

[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FilimAdamı -- 26 Ekim 2008; 19:40:45 >

• üst konuda herşeyi yazıodu
  • zamanında bendede oldu aynısı Kıdemli sağolsun yapmıştı yapan arkadaş bulnur kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sage29

üst konuda herşeyi yazıodu

arkadaşım program var zaten sorun 16 ya 16 yapmakta değil orda verilen programla yaptım ama 24 bit olması gereken mark 32 bit oluyor ve bunu kabul etmiyor sro daha önce defalarca guild mark koydum ama böle bi sorun ilk defa başıma geliyor

@Unfa
    tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FilimAdamı -- 26 Ekim 2008; 20:13:39 >
  • up
  • bu gece koymak istiyorum yardım edebilecek yokmu
  • Bendede Öle Bi Sorunvar Resim Küçülüyor Bit Yükseliyor Koyan Lar Nasıl Koyuyor Anlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buyrun;

Guild Mark

Guild Mark

Umarım yardımcı olmuşumdur
  • Çok Teşekkür Ederim Artı Pm Attım
  • daha geçen ay yaptıydım denedim cidden resim küçülünce bit büyüyo anlamadım :s
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Buyrun;

Guild Mark

Guild Mark

Umarım yardımcı olmuşumdur

BU 32 Bit

• evet o yüzden programı sordum arkadaşa
    sonuç:paintle 16 bit yapıp tekrar 24 bit yaptım görüntü kalitesinde ciddi bir düşüş oldu fakat resimler eklene bildi sorunu tam anlamıyle çözmüş değiliz
  • Google'ye '' Photo Manager '' yaz ve ilk gelen programı indir, Kur gerçekten çok güzel. Resimleri hiç bozmadan olduğu gibi 16x16 haline getiriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Google'ye '' Photo Manager '' yaz ve ilk gelen programı indir, Kur gerçekten çok güzel. Resimleri hiç bozmadan olduğu gibi 16x16 haline getiriyor.

tşk ederim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Google'ye '' Photo Manager '' yaz ve ilk gelen programı indir, Kur gerçekten çok güzel. Resimleri hiç bozmadan olduğu gibi 16x16 haline getiriyor.

tşk ederim :)

Rica ederim, Ne demek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.