Bildirim
GUILD WARS
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
. -
caner çok ii açıklamış ama, bende 2 kelime yazayım dedim. Oyun senin nick indeki wow tarzı bir MMORPG yani kendine belirli sınıflardan bir karakter yaratık oyun dünyasında gezmeye, kesmeye başlıyorsun. Kısaca yeni bir online oyun alternatifi, oyunun farklı yanları ise, güzel grafikleri ve daha da önemlisi, oyunun kutusunu aldığında, acc açtırdıktan sonra, aylık ücrete bağlanmadan oynanabilecek tek online oyun olması. Kısaca sadece bir defa key parası veriyorsun, bunun dışında aylık acc ücreti yok. -
quote:
Orjinalden alıntı: Fistan
caner çok ii açıklamış ama, bende 2 kelime yazayım dedim. Oyun senin nick indeki wow tarzı bir MMORPG yani kendine belirli sınıflardan bir karakter yaratık oyun dünyasında gezmeye, kesmeye başlıyorsun. Kısaca yeni bir online oyun alternatifi, oyunun farklı yanları ise, güzel grafikleri ve daha da önemlisi, oyunun kutusunu aldığında, acc açtırdıktan sonra, aylık ücrete bağlanmadan oynanabilecek tek online oyun olması. Kısaca sadece bir defa key parası veriyorsun, bunun dışında aylık acc ücreti yok.
+1
bu oyun çok tutar gibi duruyo . -
Betasını oynadım gayet zevkli orjinalinide sipariş verdim kaçırmayın derim harika bir oyun... -
Sevgili arkadaslarim GW bir MMORPG DEGILDIR.Hade len demeden bi dinleyin.Simdi soyle dusunun oyunda ki herkes ayni sehirde ama bi yaratk oldurelim flm diyorsaniz oyun sizin frubunuza ari uniue bir instance yaratiyor ve gurubunuzla gidip orda takiliyorsunuz.Diger oyuncularla sadece sehirlerde karsilasabilirsiniz.Ornek vermek gerekirse CS de bi lobbyde bulusup arkadaslarinizla bir server a girmek :).WOW ile GW yi kiyaslamak elma ile armutu kiyaslamaya benzer. -
Ben Onu Konu En Alttaydı En Üste Çıkarmak İçin Yaptım Yoksa Şu Anda Bu Konu Ortada Değildi
quote:
Orjinalden alıntı: Fistan
caner çok ii açıklamış ama, bende 2 kelime yazayım dedim. Oyun senin nick indeki wow tarzı bir MMORPG yani kendine belirli sınıflardan bir karakter yaratık oyun dünyasında gezmeye, kesmeye başlıyorsun. Kısaca yeni bir online oyun alternatifi, oyunun farklı yanları ise, güzel grafikleri ve daha da önemlisi, oyunun kutusunu aldığında, acc açtırdıktan sonra, aylık ücrete bağlanmadan oynanabilecek tek online oyun olması. Kısaca sadece bir defa key parası veriyorsun, bunun dışında aylık acc ücreti yok.
-
quote:
Orjinalden alıntı: |c@ner|oyunx|
Ben Onu Konu En Alttaydı En Üste Çıkarmak İçin Yaptım Yoksa Şu Anda Bu Konu Ortada Değildi
üste çıkarmak için "up" desen yeter.Ben de bi "up"lamış oldum topiği çünkü guildwars önemli bi mevzu :) -
yaw benim anlamadığım neden şehirde beraberiz ve olayda ayrı oluyoruz sadece grupla eşşek gibi bi dünyada aptal aptal geziniyoruz...
ayrıca bu oyun beleş ama her ay yeni bir expansion çıkarsa expansionlar için para vermeyeceğimizimi sanıyorsunuz kesinlikle burada bir tuzak kokusu alıyorum
Wow için aylık 13€
MxO için gene 14$
civarı para veriyoruz ve tamamı ile helal olan bir para bu oyunlar hakediyor emek ve çalışma
O oyunu oynadığımız serverlar nasıl makineler hayal bile edemiyorum...
ama Guild Wars 50$ paket olarak alınıyor.....
her expansionada 50$ verirsek ve 2 ayda bir çıkarsa oyun aylık 25$ a gelir ve acaip bir kündeye gelmiş oluruz.....
Benim fikrim bu yönde
Saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wow_Maniac -- 4 Mayıs 2005, 12:50:23 > -
Ben bu oyunla ilgili detaylı bilgi istedim forumda zamanında kimse yazmadı:(Neyse oyunda hakkaten pvp yoksa çok çötü ama everquesttede pvp yok buda bi gerçek.Oynayanlar yardımcı olursa oyun hakkında güzel olacak yani -
quote:
Orjinalden alıntı: rialto
Ben bu oyunla ilgili detaylı bilgi istedim forumda zamanında kimse yazmadı:(Neyse oyunda hakkaten pvp yoksa çok çötü ama everquesttede pvp yok buda bi gerçek.Oynayanlar yardımcı olursa oyun hakkında güzel olacak yani
Oyunda PVP var zaten bir çok inceleme sitesi aksiyon dolu mmorpg demiş ben videolar indirip izledim adamlar devamlı birbirlerine dalıyorlardı çeteler kurup fakat şehirden çıkınca grubunla başka yerlerde dolaşmak dünyadan kopmak saçma olmuş bu konuda tam bir fikrim yok.
Yanlız oyunun geçtiği dünya ve yaratıklar çok iç karartıcı ve sıkıcı gibi geldi bana. zaten PVP lerden fazla hoşlanan biri değilim EQII yi bu yüzden tek geçerim fakat Guildwars zaten isminden de anlaşılacağı üzere görevleri bitir level atla git diğer grupları biç tarzı bir oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed-Step -- 4 Mayıs 2005, 12:39:47 >
-
peki o kadar yasmissnizda wow mu yoksa bumu yanliz sole bisi ben owou cikmadan aylar once biliyodum ama bu oyunun adini ilk defa sizden duydum wowun reklamimi coktu yoksa wow ayirt edilebilir bi sekilde dahami iyi ne dersinis? -
quote:
Orjinalden alıntı: Wow_Maniac
yaw benim anlamadığım neden şehirde beraberiz ve olayda ayrı oluyoruz sadece grupla eşşek gibi bi dünyada aptal aptal geziniyoruz...
ayrıca bu oyun beleş ama her ay yeni bir expansion çıkarsa expansionlar için para vermeyeceğimizimi sanıyorsunuz kesinlikle burada bir tuzak kokusu alıyorum
Wow için aylık 13�
MxO için gene 14�
civarı para veriyoruz ve tamamı ile helal olan bir para bu oyunlar hakediyor emek ve çalışma
O oyunu oynadığımız serverlar nasıl makineler hayal bile edemiyorum...
ama Guild Wars 50$ paket olarak alınıyor.....
her expansionada 50$ verirsek ve 2 ayda bir çıkarsa oyun aylık 25$ a gelir ve acaip bir kündeye gelmiş oluruz.....
Benim fikrim bu yönde
Saygılarımla
GW için EXP packlar 6 ila 8 ayda bir çıkıcak ve fiyatları 20-30$ olucak sadece bunu belirtmek istedim
Ayriyetten bende bu oyunu almak istiyorum oyun hakkında detaylı bilgiye sahip sayılırım ama hala araştırdığım parça parça şeyler var. Yarın falan bildiklerimi yazarım buraya. Ama oyunun en önemli kısmı daha çok PvP ve guildler arası savaşa dayanması. ve biraz daha taktiksel diğer oyunlara göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lómion -- 4 Mayıs 2005, 12:37:11 >
-
Wow oyuncuyu sıkmadan lvl atlayabildiğin bir oyun yaratıklar çok itinalı dizilmiş mekanlar lvla göre değişiyo ve sen bir yerden bir yere giderken sanki şehirler arası yol gidiyosun ortamlar geçişler yetenekler sadece bir yetenekle devam edemiyosun herşey bir yerde işe yarıyo acaip zevkli sonra meslekler var ekstra işte blacksmith leatherworking falan kendi ürünlerini yapıp para kazanıyosun deli zevkli bişey ben WOW u tek geçerim matrixide sipariş verdim gelicek mutlaka oda güzeldir
Guild Warsa gelince ben çok merak ediyordum çıkmadan pre order yapmıştım ama o instance davası beni çok fena bozdu tamamen saçma sapan bir özellik ama diablo 2 ile aynı fakat online diyolar ben severdim diabloyu fakat öyle instancelara tek grup olarak giriliyosa arkadaşlarlada aynı şeyi diabloda yapabiliyoruz sonuç olarak bence tamamı ile farklı bir yapı ve ben bu oyunu kesinlikle almayacağım hayallerim yıkıldı ayrıca lvl 20 de son lvl 20 den sonra herşeyi yapailiyosun tabiki grup olmak zorundasın solo hiçbişey yapamıyosun e ben tek takılaım diyosan gene tavsiye etmiyorum ayrıca oyun içi videoları seyrettim adamlar he aynı hareketleri yapıyo wowda bazen farklı vuruyo sesler değişiyo crit vurunca whaaaaa diye barıyo adam bence WOW matrixte geldikten sonra onunla ilgili bilgileri ve tecrubelerimi sizinle paylaşacağım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X