Şimdi Ara

Guild Wars 2 Gandara server ında oyun arkadaşı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler ben 5 6 gün önce bi arkadaşımla başladım ama o pek giremiyor. LVL alma olayı bana çok basit geldi 5 günde 65 lvl oldum ama oyun tek çekilmiyor sürekli giren bir oyun arkadaşı lazım oluyor yani dungeon lara felan giremedim daha varsa tek oynayan yada 3 5 kişide olur daha zevkli olur hatta, dediğim gibi bi oyun arkadaşı arıyorum.

Bide aktif bi guild de arıyorum kaliteli online sayısı fazla guild eventleri felan yapan.

• FamesJranco F kullanıcısına yanıt
    Genelde tek oynarım ve tek oynamayı severim.Benimde bi kaç arkadaşım var onlar fazla girmiyolar.Fakat sana yardım ediyim ilk olarak pmden display name göder arkdaş olarak ekliyim seni. seni bi Türk guildine yönleririm ama raidcall kullanman lazım.İkinci olarak oyun 80 olduktan sonra başlıyor ve bitmek bilmiyor oyun içinden ve üsteki ana konu başlığından her istediğin soruyu sorabilirsin cevaplarım.80 olunca her gün kesin girmen gereken dungeonları öğretirim sana sonra gerisi sana kalmış.

Anakonu linkihttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91773026

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 19 Mayıs 2014; 3:42:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.