Şimdi Ara

Guild Wars Nightfall

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ani bir kararla dün bir Nightfall paketi aldım ve büyük ihtimalle bir kaç arkadaşımda benimle birlikte bu oyuna geçiş yapacak yalnız merak ediyorum Guild Wars oynayan kaldımı çünkü baya bir atıl kaldığı görülüyor oyunun...

Şu acc umdaki code 227 hatasını çözer çözmez oyuna giriş yapmayı düşünüyorum...

Saygılar...

• 227 hatası Securtiy Answer la ilgili heralde oraya açtığın 1 tane karakterin ismini yazcaksın.Bide keşke Nightfall almasaydın 3 paket 30-35 lira civarında deişior... ):
  • kendi sitesinde 35 euro idi trial
  • 35 tl ye gamesultan yada d n r da trilogy satiliodu tum 3 ana paket var icerisinde keske yakin tarihlerde yazilan yorumlari bi okusaydin... night fall son paket bi cok teknik acidan diger paketlerden ustundur benim zevkle oynadigim 2 paketten biridir nightfall...

code 227 ye gelince eccountun taninmio sanirim hesap adin, sifre hatasi ve buyuk harf, hesap adin farkli, yada genellikle yapilanhata hesapta kullandigin karakterin adini dogru yazmiosundur
    dogru kayit ve duzgun ingilizce karakter kullanmalisin ve gecerli karakterinin adini dogru yaz yada musteri hizmetlerine mail at sana 24 saat icinde cevap gelir bu sure daha fazla uzayamaz cunku arena, oyunu aldiginda sana bu sekilde bi hizmet verme garantisinde bulunmus oluyo...

sorunu cozemezsen sansini pek zorlama eccountunu asagi alabiliolar en dogrusu mail atmak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warhammer Online- WRATH OF HEROES
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.