Şimdi Ara

Guildlere ve Oyunculara Özel Baskılı T-shirt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guildlere ve Oyunculara özel nick yazılarak t-shirt tasarımı , İstenilen bedende ve tasarımda t-shirtlerinizi siz seçebilirsiniz.

ürünlerimizi görmek ve bizi Instagram takip etmek için
    https://www.instagram.com/ttguildd/
    http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/world-of-warcraft-t-shirt-305750038

• Dandik wow tişörtü piyasada çok gördüm de bu kadar leşini hiç görmedim.
  • kusura bakma ama hakikaten çok kötüler.

yani isim yerine direk istenilen baskıları yapmanız daha mantıklı olabilir, tabii isimde olabilir. Wow a yönelik bu tür şeyler pek tutmaz. Cs:go yada lol tarzı küçük takımlı popüler oyunlar daha çok tutar. Wow da popüler ama 4-5 kişilik ranked ı olan oyunlardan bahsediyorum.
  • Monk tshirtüne shaman basılmış. başarılı
  • Fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki yorumların aksine ben beğendim tabi zevk meselesi. Ben 2 adet tshırt siparişi verdim kısa sürede dönüş yaptılar bu güzel bir şey ürünler elime geçtiğinde kalite konusunda bilgi vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onixsis

Yukarıdaki yorumların aksine ben beğendim tabi zevk meselesi. Ben 2 adet tshırt siparişi verdim kısa sürede dönüş yaptılar bu güzel bir şey ürünler elime geçtiğinde kalite konusunda bilgi vereceğim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 30 Eylül 2017; 14:16:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    bir konuya yorum atmak için belli bir mesaj sayısı mı gerekiyor ?
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    al bunu da yaz 3 oldu
  • T-shirt giyerken dikkatli olun. Garip garip yazılar var diyip içeri atmasınlar FETÖ'den.
  • Fontlar okadar alakasız saçma ki sadece yazıyı koyup ikon resmini atmışsın emek pek yok yani dandik bi iş olmuş.
  • WOW dan çok super mario olmuş bunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.