Şimdi Ara

Guinea Pig ARIYORUM ACİL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar istanbul içi guinea pig arıyorum yardımcı olabilecek varmı acaba pet shoplar çok pahalıya satıyorlar . damızlık dişi veya yavru bir guinea pig arıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim eş dost çevrenizde belki vardır. teşekkürler.

• yardımcı olabilecek kimse yokmu acaba ??
  • google a guinea pig istanbul yazarsanız siteler çıkıyor bakabilirsiniz. birde araştırırken denk gelmiştim. İstanbulda bir hanım tamamen bunlara adanmış bir çiftlik kurmuş sanırım. Fiyatlardan haberim yok ama ciddi anlamda ürettiği yazıyordu. Baktım bulamadım henüz. Bulursan güncellerim.

EDİT:http://www.ddsguineapig.com/ umarım yardımı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayki -- 26 Nisan 2013; 0:33:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedefturan34

yardımcı olabilecek kimse yokmu acaba ??

ev nerede hocam ? bağcılarda bir yerde bugün hamster için gittim. gine pig de vardı 65 liraydı tanesi. bi kusur da göremedim.
  • Valla hocam ben bulamiyorum kucukcekmecede oturuyorum. Sahiplendirmek isteyen varsa pm atsin arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde rex cinsi bir erkek var İstanbul içi kafesiyle beraber ücretsiz sahiplendireceğim
     Guinea Pig ARIYORUM ACİL ! Guinea Pig ARIYORUM ACİL ! Guinea Pig ARIYORUM ACİL !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba bn guıne pıg arıyorumda konyaya kargo ıle gelırmı gelırsede kargo kac lıra olur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.