Şimdi Ara

Guitar Hero 3 Legends of Rock %100 save game

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendi oyunumdaki save sizle paylaşıyorum, kesinlikle alıntı değildir.Oyun easy seviye de bitirilmiştir.Ve tüm şarkılar açık durum da ayrıca +5 bonus müzik,+3 yeni gitar ,para ve yeni stiller alınmış durumda.Sİze kalan sadece çalmak ve oyunun zevkini alabilmek..Herkese iyi oyunLar.

Link:http://rapidshare.com/files/215244415/Save.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F882BB31 -- 30 Mart 2009; 11:54:39 >

• expertte %100 bitirdim tüm gitarlar kahramanlar şarkılar açık.
    ama ne gereği var herkes kendi oynasın
  • Haklısın ama gitar olmayınca expertte %100 bitirmek klavyeyle sıkar biraz gibi.Ama belki adam direk 'Metallia One' şarkısını çalmak istiycek.Adam gelir uğraşmadan burdan indirir kurar ve direk istediği parçaytı çalar.Bu ara da oyunu expertte bitirmen de büyük başarı,tebrikler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibet41

Haklısın ama gitar olmayınca expertte %100 bitirmek klavyeyle sıkar biraz gibi.Ama belki adam direk 'Metallia One' şarkısını çalmak istiycek.Adam gelir uğraşmadan burdan indirir kurar ve direk istediği parçaytı çalar.Bu ara da oyunu expertte bitirmen de büyük başarı,tebrikler.

zaten klavyede expert oynamak imkansıza yakın =) max hard oda zoR
  • Klavyeyi zor yapan ne ?
  • 5. tuş klavyede zor.Mesela benim klavyede.Cünkü 5 tane yan yana tuş yok.4 ile 5 arasında bosluk olunca zor oluyor.Ha üstdeki sayılarda 1 2 3 4 5 yan yana ama klavyenin en üstünde multimedia yeri kavisli ondan erişilmiyor bu tuslara rahatca.f4 le f5 arasında da bosluk var işte öyle birşey.
  • arkadaşlar milleti utube dqa izledim epey bir bonus şarkı var onları nasıl açmışlar yada oyun full açık save i yok mudur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardes link kırık galiba girdim bu link artık yok diyor
  • Gereği yok herkes kendi bitirsin bence Klavyede expertte oynuyordum tabi öle gitardaki gibi %99 fln yapmıyordum %90-95 fln gibi yapıyordum Ve gitar tutarak gibi değil piyano gibi oynuyordum A,S,D,F,G ve Shift , . (Nokta)'ydı galiba tuşlarım Space de Starpower

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 19 Ağustos 2009; 13:57:08 >

• Ya linkleri yenileyebilir misiniz Lütfen...
  • link yenilene bilir mi?
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.