Şimdi Ara

GUİTAR HERO PS3 ONLİNE OYNAYANLAR BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ekipman: gitar
    oyun: gh wor
  • Şu anlık WoR gitar.

psn: koRteXtr
  • TTouchMyFeaRR ekleyin bi oynayan band kursak artık koca forumda yok oynayan yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

TTouchMyFeaRR ekleyin bi oynayan band kursak artık koca forumda yok oynayan yav.

Hem şu grup trophy'lerini de almış oluruz.
  • Tmm Hemen Ekliyorum Sizi Kabul Edersiniz bende şu an warriors of rock ve metallica var
  • GH'yi oynıcak bende arkadaşlar arıyorum.GH'nin çoğu oyunu var elimde.Eklicek arkadaşlar için psn'im de aynı bende burdaki kişileri de mesaj gönderip eklicem PSN: vurucu1

Guitar Hero Warrior of Rock
    Guitar Hero 5
    Guitar Hero World Tour
    Guitar Hero III
    Band Hero

Bütün Ekipmanlar var Her ekipmanda oynayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurucu1 -- 12 Ekim 2012; 22:31:25 >
  • psn: alpxtreme

-Guitar hero warriors of rock
    -Guitar hero metallica
    -Guitar hero world tour
    -Band hero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpxtreme -- 15 Ekim 2012; 20:40:42 >
  • selam arkadaşlar artık bende aranızdayım gh metallica,3,warriors of rock,beatles band var gitarım var bide psn: bhdrr kaçırdığım olursa eklesin.
  • Meraba bendede guitar hero world tour var oynamak isteyen varsa eklesin psn:Black6 nerdeyse bütün gün online oluyorum :D
  • ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black1815 -- 28 Ekim 2012; 0:17:46 >
  • Selam arkadaslar.. guitar hero metallica oynamak isteyenler varsa hard da ve expertte Davul calabiliyorum..
    Psn : SSeRHaTT33
    Ekleyenler buradanda ozel mesaj atarsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekohuso33 -- 7 Ocak 2013; 15:05:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.