Şimdi Ara

Guitar Hero Sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Guitar Hero III oyununu geçen gün indirdim ve cd yaptım arkadaşlarım falan hep oynuyor benim yaptığım cd den ancak ben kendime yükledim şarkılar cızırtılı cızırtılı çalıyor ve donmalar falan oluyor bilgisayarımın özellikleri ASUS - P5PL2 anakart 1,5 gb ram Nvidia Quadro FX 560 erkan kartı yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nincasinek -- 22 Nisan 2010; 13:46:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nincasinek

Arkadaşlar Guitar Hero III oyununu geçen gün indirdim ve cd yaptım arkadaşlarım falan hep oynuyor benim yaptığım cd den ancak ben kendime yükledim şarkılar cızırtılı cızırtılı çalıyor ve donmalar falan oluyor bilgisayarımın özellikleri ASUS - P5PL2 anakart 1,5 gb ram Nvidia Quadro FX 560 erkan kartı yardım ederseniz sevinirim

ark.ların aynı cdyi yükleyip sorun yoksa , sende varsa pc'nden kaynaklanıyordur garanti.
    http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
    su adresten bir dene performansın gh3 için nasıl

• Yada ilacını değiştirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONSPY -- 21 Mart 2009; 12:40:11 >
  • Quadro serisi ekran kartından kaynaklanıyor olabilir sorun. O seri profesyonel amaçlı kullanılan kartlardan oluşuyor bildiğim kadarıyla: modelleme, phoshop vs.
  • Teşekkürler ilginiz için lord of the shadows aslında ekran kartını shop için almıştım (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.