Şimdi Ara

Guitar Hero Warriors Of Rock PS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yıllardır üye olmamama rağmen elektronikle ilgili sorunlarımı bu sitede buluyordum. Yine aynı şey oldu aradım durdum ama bu sefer bulamadım. Ben de üyeligin vakti gelmiştir dedim Neyse konuya gelirsem bende GuitarHero World Tour oyunu ile birlikte aldığım bateri seti ve gitar var. Bilgisayarda gayet rahat oynuyordum WT'u. Sonra ps3' için warriors of rock edindim. Bateri çalışıyor gayet sorunsuz oynayabiliyorum. Fakat gitar negatif. Çalışıyor menüde gezinebiliyorum gitarla ama mesela quickplaye geldim. join için yeşil tuşa basıyorum. Mikrofon istediğini falan söylüyor mic check yapıyor falan. Gitarla oyuna dahil olamıyorum lütfen yardımm

• quote:

Orijinalden alıntı: Javito

Arkadaşlar yıllardır üye olmamama rağmen elektronikle ilgili sorunlarımı bu sitede buluyordum. Yine aynı şey oldu aradım durdum ama bu sefer bulamadım. Ben de üyeligin vakti gelmiştir dedim Neyse konuya gelirsem bende GuitarHero World Tour oyunu ile birlikte aldığım bateri seti ve gitar var. Bilgisayarda gayet rahat oynuyordum WT'u. Sonra ps3' için warriors of rock edindim. Bateri çalışıyor gayet sorunsuz oynayabiliyorum. Fakat gitar negatif. Çalışıyor menüde gezinebiliyorum gitarla ama mesela quickplaye geldim. join için yeşil tuşa basıyorum. Mikrofon istediğini falan söylüyor mic check yapıyor falan. Gitarla oyuna dahil olamıyorum lütfen yardımm

Katılım zamanı: 26 Mayıs 2012;

• quote:

Orijinalden alıntı: Javito

Arkadaşlar yıllardır üye olmamama rağmen elektronikle ilgili sorunlarımı bu sitede buluyordum. Yine aynı şey oldu aradım durdum ama bu sefer bulamadım. Ben de üyeligin vakti gelmiştir dedim Neyse konuya gelirsem bende GuitarHero World Tour oyunu ile birlikte aldığım bateri seti ve gitar var. Bilgisayarda gayet rahat oynuyordum WT'u. Sonra ps3' için warriors of rock edindim. Bateri çalışıyor gayet sorunsuz oynayabiliyorum. Fakat gitar negatif. Çalışıyor menüde gezinebiliyorum gitarla ama mesela quickplaye geldim. join için yeşil tuşa basıyorum. Mikrofon istediğini falan söylüyor mic check yapıyor falan. Gitarla oyuna dahil olamıyorum lütfen yardımm

Katılım zamanı: 26 Mayıs 2012;

yazılmış ama

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sikörtıl35 -- 26 Mayıs 2012; 20:33:51 >
  • Yıllardır üye değilim demek istedim yıllardır üye olmamama rağmen derken yanlış anladınız herhalde :D bir bilgisi olan yok mu? :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "olmamama" demiş, "olmama" değil :) Javito doğru kullanmış.

ben de yıllarca siteyi dışardan izledim, her sorunumda ilk buraya başvurdum, sonra bir gün nasıl olduysa ben de gaza geldim (sanırım PS3 oyun takas mevzusuna daldım)

sorununa gelince: Hocam herhangi bir Gitar Hero gitarı diğer oyunlarda sorunsuz çalışıyor hatta şu piranha, kontorland filan dandik markalar da gayet çalışıyor. aklıma tek sorun olarak gitarı 1. controller olarak seçmemiş olabileceğin geliyor. ona bir bak istersen?

(elimde Warriors of Rock olmasına rağmen henüz açmadığımdan tam yorum yapamadım, kusura bakma :))
  • Valla biraz kurcaladım ama bir de öyle deneyeyim. Teşekkür ederim yardımın için.
  • oyuna girince dualshock koldan ps tuşuna basılı tut turn off controllera bas kolu bi kenara bırak.

daha sonra quickplay veya queste girip x e basarsan gitarı ve bateriyi görür rahatça girersin.

oyun kolu mikrofonu yönetmek içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurz0

oyuna girince dualshock koldan ps tuşuna basılı tut turn off controllera bas kolu bi kenara bırak.

daha sonra quickplay veya queste girip x e basarsan gitarı ve bateriyi görür rahatça girersin.

oyun kolu mikrofonu yönetmek içindir.

Hocam valla ne diyim dediğin mantıklı ama olmadı yav ben mi yanlıs yaptım. Girdim. Oyunun menüsüne geldi. turn off controller yaptım. gitarı aktifleştirdim. quickplaye bastım. direk 4 tane adam var ya işte onlardan mikrofonlu olanını seçti kendi kendine ben ne x'e ne yeşile bastım yani bi yerde hata mı yaptım. Davulla giriş yapınca davulu seçiyor ama gitarla yapınca mikrofonu. Orijinal değil gitar ondan mı acaba. gerçi bateri de orijinal değil ama. Abi deliricem ama ya heyecanla aldım geldim olmuyo. Bateri güzel de gitarın da ayrı bi zevki var. Yardımcı olabilenden Allah razı olsun valla sürünüyoruz. En son bi elektronikçiye veya bundan anlayan birine gidicem valla

• Oyunu acmadan ds kontrolunu kapat gitarla gir oyuna. Bunu dene bi denemediysen.
  • quote:

Oyunu acmadan ds kontrolunu kapat gitarla gir oyuna. Bunu dene bi denemediysen.

Valla olmadı. Bir yerde continue quest or rank 5 diyo acaba biraz oynamam mı lazım

• questte 1 parça çalmayı dene
  • quote:

questte 1 parça çalmayı dene

Olmadı birader. Rank 5 e geldim cgbg mı ne öyle bişey unlocked oldu. Questte de ilerledim 1 seviye olmadı. Artık GH Metallica alırım napicaz

• çok garip ya çünkü bu sorunu ben de oyunu açtığım ilk gün yaşamıştım baya uğraştıktan sonra ds in mikrofonu yönettiğini okudum bi yerden, (ds)mikrofonu kapattım rahatça girdim oynadım.
    aynı sorun metallicada da olur diye düşünüyorum farklı bi gitar bulup dene bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.