Şimdi Ara

Guitar Hero WT Wireless Guitar Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gün önce GH WT Solo Guitar pack(PC) satın aldım,oyunu Install ettim oyun sorunsuz çalışıyor makinem gereksinimlerini karşılıyor hiç bir grafik sorunum yok fakat gitarın bağlantı aparatını USB girişine taktığımda(connect etsemde etmesemde) eğer oyundaysam hata raporu veriyor ve oyunu kapatıyor oyunda değilsem de oyunu açarken hata raporu veriyor ve oyunu açmıyor alette bir sorun yok eski pcimde denedim çalıştı(ekran kartı yetmediği için bunda çalıştırmaya çalışıyorum)oyun gitar aparatını takmadığım sürece düzgünce çalışıyor sorunu çözmek için format attım ama hata devam etti bu sorunu çözmek için herhangi bir program kullanabilir miyim veya gitarı farklı bir şekilde makineye bağlayabilir miyim?(Wireless var)Yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler.

• Başka bir bilgisayarda deneyip aletinin çalıştığından %100 emin misin?
  • evet notalara basdı menüde strum barı kullanarak aşağı yukarı çıkabildim
  • Arkadaşım konuyla alakası yok ama Solo Guitar Pack'i nereden ve ne kadar aldınız?
  • [simage][/simage]DnR'ın internet sitesinden sipariş ettim 206 TL kargo ücretsiz 4-5 gün içerisinde geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkm30 -- 14 Aralık 2009; 22:31:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkm30

DnR'ın internet sitesinden sipariş ettim 206 TL kargoda ücretsiz 4-5 gün içerisinde geldi

Teşekkürler
  • konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • sisteminiz nedir? xp vista win7 32 bit 64 bit?

denetim masasından gitarınızın tanındıgına baktınız mı.

vista veya win7 kullanıyosanız şunları deneyin.

kısayol sagtık>özellikler>uyumluluk> xp sp2 ve yönetici olarak çalıştır etkinleştirin. uygulayıp kapatın oyuna girin klavyeye basmadan sadece gitarla kontrol edin. tabi girebilirseniz :)

benim aklıma başka bi yol gelmedi. orjinal kullandıgınız için ilaç mevzusunu açmıyorum bile ayrıca tebrik ederim orjinal kullandıgınız için
  • xp işletim sistemi kullanıyorum yorumun için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.