Şimdi Ara

Gülemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Belki yobaz falan dersiniz bilemiyorum saygı duyarım fakat dini inancım gereği alkol kullanamam. Dört dörtlük Müslüman değilim tabii ki fakat eğer alkol içersem ben ben olmam.

Dediğiniz ortamlara girip alkol içmemenin de bir alternatif olduğunu düşünürsek evet yakın zamanda düşünüyorum oraları görmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofyale

Belki yobaz falan dersiniz bilemiyorum saygı duyarım fakat dini inancım gereği alkol kullanamam. Dört dörtlük Müslüman değilim tabii ki fakat eğer alkol içersem ben ben olmam.

Dediğiniz ortamlara girip alkol içmemenin de bir alternatif olduğunu düşünürsek evet yakın zamanda düşünüyorum oraları görmeyi.

Bak dostum bende senin kafandaydım ama emin ol hayatı dine göre ve bulunduğun toplumsal sisteme göre şekillendirince birinden birisi aksıyor.Yani dört dörtlük müslüman muhabbetinde sonuç olamamanla netleşiyor.Bu alternatif bir öneriydi ama gece hayatı dozunda yaşanırsa insanı psikolojik olarak çok iyi motive eder.Hele birde girdiğin ortamlarda insanlarla tanışıp kaynaşabilirsen özgüvenin yerine gelir kendini toplarsın.

• The@Thing kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum tavsiyeniz için, haklısınız.
  • Hic mi seni eglendiren bir sey yok. Ben bu mutlu olamayan insanlari gercekten anlayamiyorum. Su dunyada yapacak o kadar cok sey var ki illa ilgini ceken bir sey olur. Tarih arastirmalari yapabilirsin, dil ogrenebilirsin (benim yapmayi en sevdigim seylerden biri ve egleniyorum yabanci dille ilgilenirken.), okculuk yapabilirsin, dagcilik yapabilirsin, bisiklet surebilirsin, enstruman calabilirsin. Illaki bunlardan birisi ilgini cekecektir. Ona yonel ve birakma kendini gelistir. Kizlari hayatinin odagi yapmisin gibi geldi bana yazdigin yazilardan. Bence bundan kurtulman gerek. Basarilar.
  • Kültürde oturuyorum hocam çözelim derdini
  • Evet yapacak birçok şey var çok haklısınız. Bende şuan kariyerim için İngilizce öğrenmeye çalışıyorum kendi imkanlarımla. Kızlar hayatımın merkezinde olmasa da, bu yaşıma kadar ciddi bir ilişkim olmadı, ergenliğimin başlarında yaşadığım bazı saçma tecrübeler sadece... Ve dediğim gibi paraya verdiğim önem ve insanlara karşı güvensizliğimden dolayı hiçbir kızla konuşma girişiminde dahi bulunmuyorum.
  • Pastacı Fırınzade Efendi kullanıcısına yanıt
    İfşa olmak istemiyorum :) Çok saolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofyale

oralara giripte alkol kullanmazken çok sıkılırsın, bu arada hangi şehirden geldin hocam samimiyeti az bulmana şaşırdım
  • cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Aslında hangi şehirden geldiğimin bir önemi yok. Türkiye'nin ciddi anlamda büyük şehir vasfı taşıyan şehirlerinden birinden geldim. Alkole kesinlikle karşıyım, alkolle veya maddeyle gelecek mutluluk sahte ve geçicidir bence. Bir de samimiyet konusunu yanlış belirtmişim, aslına bakarsak kimse birbirine karşı samimi değil. Gerçek samimiyet sadece ailende ve en yakın dostlarındadır bana göre. Çoğu Pollyanna görüşlü insana göre, tüm insanlar samimi ve kendisine karşı risk oluşturacak potansiyelde değil. Ben böyle düşünemiyorum. İnsanları parayla satın almak çok kolay, paran varsa herkes dostun.

Bunları yaptığım için üzgünüm fakat, geçmişte bana surat asan, küçümseyen insanların, ben parayı bulup iyi giyinmeye başlayınca, markalı yerlerde takılınca tavırlarının değişmesi, yüzlerindeki o yavşaklığı ve sahteliği görüp onlarla onların anlamayacağı şekilde alay etmek, bir nevi intikam almakla eşdeğer oluyor benim için. Maddiyata bu denli önem vermem de bundan galiba.

• ofyale kullanıcısına yanıt
    Hocam kalıcı mutluluk diye bir şey mi var? Bütün mutlulukların bir süresi vardır bence. Müslüman olduğunuzu belirtip, alkol kullanmadığınızı söylediniz. Aynı zamanda paraya çok fazla önem verdiğinizi söylediniz. Burada sanki bir çelişki olmuyor mu? İyi bir Müslüman denince aklıma dünya malına hiç önem vermeyen biri geliyor veya ben yanılıyorum.
  • Gülmeyi tekrar öğretemezsin
    Darbeyi çok kez yiyen insana
    anlıyorum seni hayatın b.ka sarmış, ara ara her insanda olur bu, ilişkilere bakışın nasıl bilmiyorum ama senin iyi bir kız bulman lazım yani samimi içten olmalı onu da görünce anlarsın zaten ilk seferde olmaz belki ama deneye deneye en doğru kızı bulursun ve onun sayesinde de egon gereksiz seviye de olmaz para konusunda daha rahat hissedersin zaten antalya rahat şehirdir kimse sevgilinle ya da yakın kız arkadaşınla sokağın ortasında sarılmana laf etmez, illa alkol almana da gerek yok o kızla eğlenip gezebilmek için
  • Metin2nin Demircisi kullanıcısına yanıt
    Evet hocam çok haklısınız, zaten ben de bunun benim için bir sıkıntı olduğunu belirtmek istedim. Bundan kısmen vazgeçmeye çalışacağım. Zaten kendimde dört dörtlük müslüman potansiyeli görmüyorum.
  • Nazzicanavarı kullanıcısına yanıt
    Aslında haklısınız, eskiden böyle değildim, fakat yukarıda bahsettim iyi niyetli, alçakgönüllü birisi gibi göründüğünde insanlar hemen iyi niyetinden yararlanmaya çalışıyor ve yararlandılar da defalarca param yendi, gururum kırıldı. Fakat insan burnu havada birisi gibi görününce diğer insanlar kendi seviyelerini bildikleri için seninle rekabet edecek gücü kendilerinde bulamıyorlar. Ben de eski saf ben olmamak için kendime bir tip çizdim ve onu 2 3 senede kendimle bütünleştirdim. Şimdi o tipten kurtulmak ortayı bulmak istiyorum.
    Dediğiniz temiz kız bulma uğraşı benim ilişkiler konusuna bakış açımın bir özeti olmuş. Yaşıtlarım gibi kadın denilince aklına ilk gelen şey sex olanlardan değilim. Benim için Kadın bambaşka bir şeydir. İlk bakışta insanları çok iyi analiz eden bir yapıya sahibim, bir bakışta insanların temel özelliklerini rahatlıkla söyleyebiliyorum ve genelde yanılmıyorum. Yani tanımladığımız temiz kız bulma konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum fakat şu ana kadar da karşıma çıkan temiz kız diye tabir edilen kişiler defalarca reddetti beni. Genelde başka kişilere aşık(!) olduklarını veya ilişkiye hazır olmadıklarını söylediler. 3 4 Kere reddedilince de insanın hevesi kalmıyor bilirsiniz. Bunca şey yazıp tüm sorunu ''Kız Tavlama Taktikleri'' konusuna getirecek değilim fakat, şu durumda benim için doğru kişiyi bulmak hayatımın bir dönüm noktası olacaktır.
    karşılıklı olmazsa her şey anlamı kalmaz zaten seni reddetmeleri senin açından iyi olmuş en azından vakit kaybetmemişssin daha fazla, kendini tanıman güzel bir şey ama abartma bu kadar abartınca zarar görmeye başlarsın bir süre sonra şuan olduğu gibi ve o kızı gördüğün de her şeyini anlayamaman lazım diğer insaları tanımak koleyken onu tanımak zor olmalı, kolay olursa anlamı kalmaz, bazı şeyleri onu tanıdıkça öğrenmelisin ve bu egoyu ona karşı kullanmamalısın
  • Sen Gül-emiyorsun
    Ben Kızamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok teşekkür ederim, inşallah doğru kişiler karşıma çıkar yakın zamanda...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.