Şimdi Ara

Gülhane tıpbi bakar mısınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Koşullarında yara izi olması sıkıntı yaratıyor mu?
  • ourr O kullanıcısına yanıt
    Hocam sivil iÇin sıkıntı yok ama askeride sıkıntı yaratabilir biarastir derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam senun sıralaman kaç

• kızılötesia kullanıcısına yanıt
    Hocam valla hic bilmiyorum ama 11-12yi de bulabilir 8-9 da da kalabilir seninsiralaman kac hocam

• arwen1474 A kullanıcısına yanıt
    9098
  • Asker sivil ayni gecenlerde bi abi link atmisti okudum ayni kosullar

Gelebilir hocam ankarada mi yaşıyorsun

• Arkadaşlar ben çok araştırdım bu üniyi ama kapalı bir kutu gibi acaba içerde nasıl bir ortam var siyasi yoğunlukta mı bir ortam var ayrıca tüm hocaların erkek olması kafa karıştırıyor sizce bu üni hakkında kapsamlı bilgiye nasıl ulaşabilirim
  • arwen1474 A kullanıcısına yanıt
    Hayır. Pek emin değilim yazıp yazmamaya. Askeri eğitim de alınıyormuş. Tam bilgim yok araştırıcam.
  • Eski GATA mezunuyum. İlk defa bu sene sivil öğrenci alınacak, diğer tıp fakültelerine girmek için hangi koşullar gerekiyorsa bunun için de aynısı olacaktır. Çünkü adı üstünde sivil öğrenci. Sivil öğrencilere dışarıda evde kalma veya yurtta kalma tercihi sunulur. Yurtta kalanlar için giriş saatleri daha esnek olur. Yani herhangi bir tıp fakültesinde neler varsa siviller için de aynı şeyler olur. Aynı şeyi askeri öğrenciler için söyleyemem. Bizim zamanımızda her sabah 8'de içtimalar(askeri yoklama) olurdu, cuma öğleden sonra askeri dersler olurdu. yataklar kılık kıyafet dolap kontrolü olurdu. E tabi ceza olurdu haftasonları dışarı çıkışlar bazen yasaklanırdı, Ceza alırsan serbest zamanda da çıkamazdın, cuma akşamları bayrak töreni olurdu. haftasonu içeri giriş saati 9'dan başlardı. Son sene intörn doktorlar bile en geç 11'de okulda olurdu. Aylık 40-50 lira komik maaş verilirdi. Ailenin evi Ankarada değilse yurt dışında biyerde kalamazsın arkadaşlarınla buluşursun saat 8'de tutuşursun geç kalabilirim diye. Hayattan zevk alman zor yani. Bunlar okul hayatınızda karşılaşacağınız sıkıntılardan aklıma gelenler. Bunlar meslek hayatınızda karşılaşacaklarınızın yanında devede kulak. Mezunlardan tanıdıklarınız varsa sorun ama memnun birine ulaşmanız çok zor. Ben de sonunda kurtulduğum için çok mutluyum. Herkese sivil yaşam öneririm.

• clopidogrel C kullanıcısına yanıt
    Sivili yazacam hocam ben zaten p yüzden askerlikle isimiz olmicak tutarsa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.