ya en çokta şu emeğe saygı emeğe saygı deyip konuşanlara sinir oluyorum kardeşim bunlar bizim şahsi yorumlarımız seni ilgilendirmiyor ki eğer rahatsız olan arkadaşta yorum yazmadığına göre demekki yapılan yorumlar saygı çerçevesi içinde ki eğer saygısızlık yada gurur incitici bir söz söylendiğinde zaten ban yiyoruz ne felsefik konuştum ya utanıyorum kendimden
şahsi yorumun olabilir illa igrenç demek zorundamısınız inşallah bi gün gelir bu arkadaşımız ne kadar üzüldüyse ve utandıysa sizede olur anlarsın.ne kadar zalimsin İNSAN OLAN BİRİNİN YAPACIGI YORUM ŞUDUR:
arkadaşım ben pek beyenmedim ama yinede bizle paylaştıgın için teşekkür ederim hadi onu beceremedin bari: güzel değil ama yinede sagol diyebilirsin
kalpsiz ve duyarsız arkadaslar ise:
igrenç berbat cok kötü öghhh
.FIKRA GÜLMEK İÇİNDİR BEYENENDE VAR BEYENMEYENDE.
tabi yaşınız bu espirileri anlıyacak kadar büyüymemiş(en azından zeka yaşınız)
bence ilk 3 yorumdan etkilendiniz hani bebekler babasından bi kelime ögrenir her saniye onu kullanırya aynı o artık bu cevaplara bakınca onu görücem
ne suç işledide bu kadar hakaret ettiniz. NANKÖRLER SİZİ
Sana KoCa Bir Yazana da diorum ki: Bak dostum her yazılan fıkra gebertilecek kadar değildir. SEnce öyLe ise. Geberdim BeN
Ohalarıma kal geldi filan yani
böle kötü espiri yapanlara uzaklaştırma verildiğini bilmiyodum
yorumlar komikti ama
bu fıkra öle bi fıkra ki yaşama sevincimi aldı götürdü benden şuan bileklerimi kesip sonsuzluğa ajdar'ın şarkısı eşliğinde kanat çırpmak istiyorum
bi ara kahkaha atarken bu fıkrayı okuyumda fıkraya glüyor desinler..ayıp olmasın..
tam ben gülüyodum üstüne okudun...
emege saygı aga + reppppp
Ölene kadar gülerim artık ben böhühühüh
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme