http://www.facebook.com/video/video.php?v=138139102895487 LÜTFEN TAM EKRAN İZLEYİN ZOOKEN FALAN YOKTUR
quote:Orijinalden alıntı: Tard Yüz ifadem değişmedi Ne bilim bana süper geldi valla ne bilim süper fikir
quote:Orijinalden alıntı: SteveStiflerquote:Orijinalden alıntı: Tard Yüz ifadem değişmedi Ne bilim bana süper geldi valla ne bilim süper fikirAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: HealthlikerAlıntıları Göster Eğer bağa kufur eden varsa oralarğda bağa bi yazi yazanlar olurğsa.. !! Uçan Adam Zabri Fan kılap
quote:Orijinalden alıntı: uA060quote:Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar /> Alıntıları Göster Hiç Beklemiyodum yazıları anlayıyım derken
quote:Orijinalden alıntı: HeavenCanWait Hiç Beklemiyodum yazıları anlayıyım derken Alıntıları Göster pokemon sabri lan bu adssadasdadsadssad
quote:Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaLÇok iyi beAlıntıları Göster Rezalet . Bi de utanmadan foruma koymuşsun ..
quote:Orijinalden alıntı: Domates ÇorbasıRezalet . Bi de utanmadan foruma koymuşsun ..Alıntıları Göster nerde gülücez acaba derken video bitti
quote:Orijinalden alıntı: Domates ÇorbasıRezalet . Bi de utanmadan foruma koymuşsun ..Alıntıları Göster Süper yapmışlar bence