beyler bundan sonra adamın açtığı hiç bir konuyu cevap atmayın konu düşsün kendi vazgeçecek .erefsiz kimse mesaj atmasın
zannetmiyorum vazgeçeceğini çok gıcık huylu birisine benziyo
account u çalınmış
bnlandı zaten serefsiz az once
forum aşırı mantara bağladı mod lar adam gibi el atmalı dc konusu server açıldı açılmadı konuları çok kötü bir hal almış durumda şu k.o bölümünde tolerans gösterilmemeli uyarı yapılmadan ban atılmalı git gide artıyor dandik topicler yanlış yere konu açan şahısa bile direkt ban atılmalı k.o bölümünde
art niyeti yoksa sorun yok ama adam topiclere bakmadan hep bana hep bana diyolar.. yardım edebilirisek ederiz.Ama topicleri okumadan kirletmeleri. Yardım olasılınıda azaltıyoo
quote:
Orjinalden alıntı: yalan_oldu
forum aşırı mantara bağladı mod lar adam gibi el atmalı dc konusu server açıldı açılmadı konuları çok kötü bir hal almış durumda şu k.o bölümünde tolerans gösterilmemeli uyarı yapılmadan ban atılmalı git gide artıyor dandik topicler yanlış yere konu açan şahısa bile direkt ban atılmalı k.o bölümünde
iyi olmus banlandıgı
Biraz önce banlandı ama yeter artık forumu çOk kirletti gereken yapıldı geç oldu amaa.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme