Şimdi Ara

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
70
Favori
42.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Gün içerisinde kaça kadar verilen siparişler o gün kargolaniyor ? Hayırlı ve bereketli işler dilerim.

Merhaba,

Bazlama ve diğer taze üretilmesi gereken ürünler için 12:00, eğer içerisinde taze üretilmesi gereken ürün yoksa 15:30-16:00 kadar verilen siparişleri yetiştirmeye çalışıyorum. Köye ne yazık ki kargo şirketi araç yollamıyor kendim götürüyorum kolileri. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş No: #1804

Ödemenizi yaptım. Numunelerdende gönderirseniz sevinirim.

Bereketli kazançlar.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Merhaba, numune donanımhaber den gelen tüm siparişlere ekliyorum. Ayrıca belirtmek isterim, katkısız kazdağları çam balımızda ayın 8 ine kadar tanıtım amaçlı bir indirim yaptık bir kavanozu net850gr mı 25TL ve ücretsiz kargo. Sipariş vermek isteyenler için:
    www.koylezzetlerim.com
    Account Suspended
    https://www.koylezzetlerim.com/katkisiz-suzme-cam-bali
    sormak istedikleriniz için telefon numaram: 0(543) 545 1026

• #1817 Sipariş No ile ödemeyi gerçekleştirdim. Numuneleri de eklerseniz sevinirim. Hayırlı satışlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jckl35 -- 6 Nisan 2017; 15:6:21 >
  • indirim kodu kullanılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkansevindik

indirim kodu kullanılamıyor

Merhaba, sistemsel bir arıza olmuş şuan sitemizi yapan arkadaş ilgilendi tekrar denermisiniz acaba. Teşekkür ederim.
  • Benim de ürün geldi zeytin ve peynir gayet güzel.

Zeytinyağı ve tere yağı nin tadına daha bakmadım.

Kargo hızlı paketleme güzel.

Pekmez ve tereyağı ni da begendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcroses -- 6 Nisan 2017; 18:55:17 >
  • siparişi geçtik bakalım gecenin bir saatinde, deneme ürünleriyle birlikte en kısa zamanda elimize ulaşır inşallah.
    Kaliteli tereyağ her zaman baş tacıdır, kullanınca yorumumu yazarım...
  • Sipariş no #1841

Gelince yorumlarımı paylaşırım..
  • Sipariş no:#1840
    Hayırlı işler dilerim.
  • Herkese merhabalar,

Cuma ve cumartesi günü gelen tereyağ, peynir, bazlama ve diğer beklemesi sakıncalı olan ürünleri pazartesi günü kargoya veriyorum. Sebebi cumartesi günü kargo şirketlerinin yarım gün çalışması ve arada pazar günün bulunması. Bu konuda daha önce bildirim yapmadığımdan dolayı özür dilerim. Gelen siparişlerin adreslerini bugün tek tek kargoya soracağım ve yarın teslim olabilecekleri göndereceğim. Tekrardan bunu daha önce paylaşmadığım için hepinizden özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulsumana

Herkese merhabalar,

Cuma ve cumartesi günü gelen tereyağ, peynir, bazlama ve diğer beklemesi sakıncalı olan ürünleri pazartesi günü kargoya veriyorum. Sebebi cumartesi günü kargo şirketlerinin yarım gün çalışması ve arada pazar günün bulunması. Bu konuda daha önce bildirim yapmadığımdan dolayı özür dilerim. Gelen siparişlerin adreslerini bugün tek tek kargoya soracağım ve yarın teslim olabilecekleri göndereceğim. Tekrardan bunu daha önce paylaşmadığım için hepinizden özür dilerim.

sorun değil, 2 gün geç gelsin, taze gelsin...
  • quote:

Herkese merhabalar,

Benim siparişi gönderip takip numarası verirseniz yarın gidip teslim alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

quote:

Herkese merhabalar,

Benim siparişi gönderip takip numarası verirseniz yarın gidip teslim alabilirim.

Merhaba,

Bize yapılan internet sistemi otomatik olarak kargo takip numarası ve sipariş durumlarını size mesaj yolu ile bildiriyor. Ancak bölgenizde 2 adet aktarma olduğu için kargonun riskli olduğu söylendi o yüzden pazartesi günü gönderim yapacağım. Ayrıca pazar günü taze üretim yapacağız taze olarak göndermiş olurum. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba ben de sipariş verdim. Normalde terayağını evde yapıyoruz ancak her zaman taze kaymak bulamıyorum. Terayağınızı annem beğenirse artık sizdeyiz. :) Bir de bal siparişi verdim. Nota eklemeyi unuttum acelem yok istediğiniz zaman kargoya verebilirsiniz. Bol satışlar, hayırlı işler dilerim.

sipariş no: #1851

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copela -- 7 Nisan 2017; 16:48:28 >
  • 2 kg tereyağı ve 1 kg kuru fasulye siparisi vermiştim. Numune koymanizi rica etmiştim hem watsapp danda hatirlatmistim. Sizde DH uyelerinin hepsine numune koydugunuzu ve sizede gondereceginizi soylemenize rağmen numune gondermemissiniz. Üzüldüğümü belirtmek isterim...... :(

• Öncelikle merhabalar.

Tereyağı ve bal siparişi vermiştim. Ayrıca zeytin ve bal numunesi göndermişsiniz. Numuneleri tatma fırsatım oldu, gerçekten bilhassa zeytini çok beğendik. Tereyağını tatma imkanım olmadı, onunda lezzetinin çok iyi olduğuna eminim.

Sizlere hayırlı satışlar, bol müşteriler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

2 kg tereyağı ve 1 kg kuru fasulye siparisi vermiştim. Numune koymanizi rica etmiştim hem watsapp danda hatirlatmistim. Sizde DH uyelerinin hepsine numune koydugunuzu ve sizede gondereceginizi soylemenize rağmen numune gondermemissiniz. Üzüldüğümü belirtmek isterim...... :(

Merhaba,

Öncelikle bu durum karşısında çok üzgünüm. İlk olarak siparişleri hazırlıyor daha sonra içerisine numuneleri ekliyorum. Ancak büyük ihtimal kolinizi atlayarak diğer koliye geçtim. Bu konu hakkında whatsappdan da özürlerimi ilettim. Bir sonraki siparişiniz de bu hatamı fazlasıyla telafi edeceğimden emin olabilirsiniz.
  • Hayırlı olsun Hocam 1860 Sipariş numaram. Tadımlıkları Eksik etmeyelim lütfen
    3 parça sipariş verdik. Tereyağ,Peynir,Zeytin.

Açık konuşmak gerekirse Fiyatlar Çok çok uygun değil 3-5 tl fazla verip Fabrikasyon olmayan çeşit çeşit işlemlerden geçmemiş el yapımı daha saf ürünleri tercih ederim.

Edremit Tarafından geçerken pazardan çoban peyniri diye bir peynir almiştik mükemmeldi satan arkadaş çoban peyniri demişti istanbulda birkaç peynirciye sordum aldım ama yok o tadı alamamıştım.
    Merakla Bekliyoruz
    Hayırlı Satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozii-34 -- 8 Nisan 2017; 0:1:54 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.